Etusivu / fi / KAMK / Avoimet työpaikat

Kajaanin ammattikorkeakoulun avoimet työpaikat

Kajaanin ammattikorkeakoulun avoimena olevat työpaikat julkaistaan TE-palvelut -sivustolla.

Kajaani University of Applied Sciences job vacancies

Job vacancies are published at the TE Office's Avoimet paikat service.

Avoimet työpaikat
 • 17.9.2018 7:28

  Projektipäällikkö

  Kajaanin ammattikorkeakouluun haetaan projektipäällikköä ajalle 1.11.2018 - 31.12.2020 (jatko mahdollinen)

  Projektipäällikön tehtävänä on huolehtia useiden eri projektien projektihallinnosta. Käynnistymässä on neljä eri hanketta ja projektipäällikön toimenkuvaan kuuluvat hankkeiden hankejohtaminen, selvittäminen, suunnittelu ja raportointi. Projektipäällikkö on avainasemassa Kajaanin ammattikorkeakoulun jatkuvasti vahvistaessaan TKI-osaamistaan.

  Johdettavat hankkeet liittyvät Datasta tekoälyyn -koulutuksen suunnitteluun ja käynnistämiseen, KV-koulutusvientiin ja yhteistyöhön, VR/AR-tuotekehitykseen, hyvinvointiin ja matkailuun.

  Projektipäällikkö toimii tässä kokonaisuudessa vastaten toiminnan toteutuksesta. Projektipäällikkö työskentelee yhdessä ammattikorkeakoulun asiantuntijatiimin kanssa.

  Kussakin projektissa on kirjallinen suunnitelma ja budjetti. Projektipäällikkö toimii hankesuunnitelmien mukaisesti vastaten myös rahoituksen suunnitelman mukaisesta käyttämisestä.

  Tehtävässä edellytetään tuntemusta projektitoiminnasta (mielellään projektipäällikkönä toimimisesta), monipuolista eri toimialojen tuntemusta, hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa, verkosto-osaamista sekä hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Tehtävän täytössä arvostetaan kokemusta kehittämisprojektien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä teknologiaosaamisesta.

  Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Jatko on mahdollinen. Tehtävä alkaa 1.11.2018 tai mahdollisimman pian.

  Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES 2018-20 työehtosopimuksen mukaisesti.

  Pidätämme oikeuden olla valitsematta ketään avoinna olevaan tehtävään.