tauskuva_hakeminen.jpg


Etusivu>Hakijalle

Aloita oma tarinasi KAMKissa!

Opiskeluaika on tärkeä vaihe matkalla kohti tulevaisuuden unelmia ja tavoitteita. Valitse oikea paikka aloittaa oma tarinasi: Kajaanin ammattikorkeakoulussa viihdyt hyvässä porukassa ja hyödyt korkeatasoisesta opetuksesta pätevissä puitteissa! 

Kajaanin ammattikorkeakoulusta saat erinomaiset valmiudet kohdata työelämän haasteet. Sen takaavat monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit. Meillä opiskelu on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on myös koko ammattikorkeakoulun laaja osaaminen. Tule - menestytään yhdessä! 

Panostamme ammattiosaamisen lisäksi kielitaidon, tiimi-, projekti- ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen. Meiltä saat valmiuksia, joita nykypäivän työnantaja arvostaa. Monipuoliset oppimisympäristöt ovat käytössäsi opintojen aikana. Oppimistapahtuma ei ole sidottu luokkahuoneeseen, koska käytössä on myös virtuaalisia opiskelumuotoja.

Millaista on opiskelu KAMKissa? - Lue opiskelijoiden blogia: Tekemällä oppimisesta taito!


Ajankohtaista
 
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää korkeakoulujen yhteishauista ja hakemisesta Kajaanin ammattikorkeakouluun!

KAMK Hakijapalvelut 
Ketunpolku 1
87100 Kajaani

hakijapalvelut(at)kamk.fi

Päivi Vaattovaara 044 7101 648
Sari Suvela 044 7101 229 

Hakeminen

Miten voit hakea Kajaanin ammattikorkeakouluun, mitkä ovat hakujat, keneltä voin kysyä apua? Näihin löydät vastauksen täältä.

Lue lisää ›

Esteettömyys

Voit hakea erityisjärjestelyjä esivalinta- ja valintakokeisiin erillisellä hakemuksella. Erityisjärjestelyjä esivalintakokeeseen ja valintakokeeseen haetaan erikseen.

Lue lisää ›

ALOITA OMA TARINASI

Aloita oma tarinasi KAMKissa! Perehdy tarkemmin koulutuksiin, opiskelijatarinoihin sekä lue lisää hakemisesta.

Lue lisää ›

Opinto-opas

Opetussuunnitelma on työväline, jonka avulla opiskelija suunnittelee oman opiskelunsa etenemisen yhdessä opettajatuutorin kanssa. Tutustu eri koulutusten opetussuunnitelmiin.

Lue lisää ›