Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Suomen parhaat mittelevät RESTO2017 -tietotaitokilpailuissa

Uutisarkisto

Suomen parhaat mittelevät RESTO2017 -tietotaitokilpailuissa

SaduKain_Logo_CMYK.jpeg
9.3.2017 8.26

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää ensimmäistä kertaa restonomien SM-kilpailut eli RESTO -tietotaitokilpailun 23.-24.3.2017. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyi hiljattain ja maaliskuun lopussa Kajaaniin saapuu 10 joukkuetta kilpailemaan restonomien tiedoista ja taidoista. Kilpajoukkueiden mukana tulee myös matkailu-, ravitsemus- ja talousalan AMK-opettajia ympäri Suomen verkostoitumaan ja tutustumaan Kajaaniin, Vuokattiin ja paikallisiin yrityksiin. Tämän vuoden kisojen teema on Sadunomainen Kainuu. Suuressa roolissa tulee olemaan myös Kajaanin ammattikorkeakoulun ainutlaatuinen restonomien koulutusala, aktiviteettimatkailu.

- Järjestelyt ovat erittäin hyvällä mallilla ja yhteistyökumppaneita on kertynyt jo reilusti yli tusinan verran. Kaikki Kajaanin ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat pääsevät osallistumaan järjestelyihin. Tänä vuonna lisämaustetta tapahtumaan tuovat erilaiset tarinat ja se, että osallistujat pääsevät tutustumaan ainutlaatuiseen Vuokatin matkailualueeseen ensimmäisenä kisapäivänä. Olemme heittäneet ”mitäpä se hyvejää”-asenteen romukoppaan ja toimimme ylpeinä isäntinä ja emäntinä vierailemme, kertoo RESTO2017 -tietotaitokilpailun projektipäällikkö Minna Partanen.


Joukkueita tulee Haaga-Helian, Jyväskylän, Karelian, Lapin, Laurean, Mikkelin, Saimaan, Savonian, Seinäjoen ja Tampereen ammattikorkeakouluista. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana kisataan mutta myös tutustutaan ja verkostoidutaan koulujen sekä mukana olevien yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuma huipentuu iltagaalaan, jossa palkitaan voittajajoukkueet ja julkistetaan seuraavan vuoden järjestävä ammattikorkeakoulu. 

Lisätietoja:

Minna Partanen
projektipäällikkö
minnapartanen(@)kamk.fi
044 502 9655

Perttu Huusko
projektin johtaja (ohjaava opettaja)
perttu.huusko(@)kamk.fi
040 525 3985

Pasi Korhonen
yliopettaja 
pasi.korhonen(@)kamk.fi

Lisätietoja myös tapahtumasivulta: www.resto.fi