Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / eRIVERIA väyläopinnot – uudenlainen tapa löytää ammattikorkeakouluopiskelu!

eRIVERIA väyläopinnot – uudenlainen tapa löytää ammattikorkeakouluopiskelu!

24.9.2018 13.33

Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Karelia-ammattikorkeakoulu tarjoavat ammattikorkeakouluopintoja eRiveria-verkko-opistossa elokuun alusta alkaen. Ensimmäistä kertaa ammattiin opiskelevilla on mahdollisuus valita heitä kiinnostavia amk-opintojaksoja yhdestä paikasta ja ilmoittautua niihin. Opinnot toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina.

Tarjottavat amk-opinnot ovat väyläopintoja, jotka edistävät opiskelijoiden joustavaa siirtymistä ammatilliselta toiselta asteelta ammattikorkeakouluun. Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua ammattikorkeakouluopintoihin jo toisen asteen ammatillisen opiskelun aikana. Opintoja voivat suorittaa kaikki toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijat.

Väyläopinnot ovat opiskelijoille maksuttomia ja niihin on voi osallistua omien ammattiopintojen ohella. Sisällyttämisestä omiin opintoihin opiskelija sopii oppilaitoksensa kanssa. Toisen asteen tutkinnon suoritettuaan opiskelija voi hakea ammattikorkeakouluun ja anoa suorittamiensa ammattikorkeakouluopintojen hyväksilukua tutkintoon.

Väyläopinnot ovat avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ja niihin ilmoittaudutaan järjestävään ammattikorkeakouluun – väyläopintotarjonta ja ilmoittautumisohjeet aikatauluineen löytyvät osoitteesta www.eriveria.fi/vaylaopinnot. Väylätarjonnassa on tällä hetkellä liiketalouden, tekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan opintoja. 

ERiveria on Riverian verkko-oppimiseen erikoistunut yksikkö, joka tarjoaa opintoja toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille verkkopedagogisina toteutuksina.


Lisätietoja:
Kajaanin ammattikorkeakoulu/Aikopa
Suunnittelija Tuula Rajander
p. 044 710 1518, tuula.rajander@aikopa.fi 

Karelia-ammattikorkeakoulu
Erikoissuunnittelija Mervi Lätti
p. 050 563 2188, mervi.latti@karelia.fi

eRiveria
Verkkopedagogiikan asiantuntija Ilkka Eronen
p. 050 311 5773, ilkka.eronen@riveria.fi