Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Yhteishaku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa 3.1.2024 – Haussa ensimmäistä kertaa pelialan englanninkielinen tutkinto

Yhteishaku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa 3.1.2024 – Haussa ensimmäistä kertaa pelialan englanninkielinen tutkinto

2.1.2024 14.00

Kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään 3.1.-17.1.2024. Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) koulutuksista ensimmäisessä yhteishaussa mukana on kymmenen englanninkielistä koulutusta.

Tänä vuonna haussa on ensimmäistä kertaa pelialan englanninkielisen koulutus, Bachelor´s Degree in Business Information Technology, Game Development. Koulutuksen sisältö keskittyy pelialan opintoihin kansainvälisestä näkökulmasta. Opinnoissa voi suuntautua ohjelmointiin, peligrafiikkaan tai tuottajaksi. Kajaani on pelialan kaupunki ja alueen peliyhtiöiden työntekijöiden tarve on noussut voimakkaasti. KAMKin uusi koulutus vastaa tähän tarpeeseen. Toimialaa ja ympäristöä kehitetään edelleen myös Kajaanin kaupungin ja KAMKin yhteisen #GameCity Kajaani -hankkeen puitteissa. 

Myös muut KAMKin tarjoamat bachelor-tason koulutukset keskittyvät jokaisen alan erikoispiirteisiin kansainvälisestä näkökulmasta: International Business –koulutuksessa opinnot keskittyvät liiketoimintaan, Esports Business –koulutuksen keskiössä on liiketoiminta e-urheilun näkökulmasta, Sports and Leisure Management -koulutus antaa vahvan osaamisen liikunta- ja valmennusalalle sekä Tourism -koulutuksessa syvennytään matkailubusineksen kehittämiseen sekä tapahtumatuotantoon. 

KAMK Master School tarjoaa tänä vuonna ison kattauksen YAMK-tason englanninkielisiä koulutuksia. Master´s Degree in International Business Management ja Master´s Degree in Global Business Managementin -koulutuksien sisällöissä painottuvat mm. strateginen johtaminen, globaalit talouden ilmiöt sekä uusien teknologioiden hyödyntäminen liiketoiminnassa.Master´s Degree in Game Business Management (business ja engineering) keskittyvät johtamiseen, tutkimus- ja kehitysmenetelmiin sekä kansainväliseen peliliiketoimintaan ja pelinkehitysprojektien hallintaan ja johtamiseen.

”KAMKin kansainvälisten koulutusten määrä on ollut viime vuosina kasvussa. Olemme kehittäneet tutkintoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja esimerkiksi pelialan koulutus englanniksi vastaa juuri siihen kysyntään, jota tulevaisuudessa tarvitaan. Koulutamme kansainvälisiä osaajia, joita myös alueellamme tarvitaan”, kertoo rehtori Matti Sarén.

Ensimmäisessä haussa voi hakea vieraskielisiin koulutuksiin ja Taideyliopiston koulutuksiin. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi

KAMKissa haussa seuraavat hakukohteet:
Bachelor´s Degree in International Business
Bachelor´s Degree in Sports and Leisure Management
Bachelor's Degree in Tourism
Bachelor's Degree in Esports Business
Bachelor's Degree in Business Information Technology, Game Development
Master´s Degree in International Business Management
Master´s Degree in Global Business Management
Master´s Degree in Game Business Management (business) – ( Haussa erillisesti part-time ja full-time -koulutukset)
Master´s Degree in Game Business Management (engineering)

Lisätietoa koulutuksista www.kamk.fi.

Lisätietoja
KAMK Hakijapalvelut
puh. 040 6548 475
admissions(@)kamk.fi