Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Ukkohallaan Suomen ensimmäinen ja ainoa kansainvälinen Yamaha Destination – palvelukokonaisuus - hankkeella lisävauhtia kehittämiseen

Ukkohallaan Suomen ensimmäinen ja ainoa kansainvälinen Yamaha Destination – palvelukokonaisuus - hankkeella lisävauhtia kehittämiseen

sidebyside.jpg
3.12.2021 9.00

Ukkohallaan rakennetaan kansainvälisille matkailijoille suunnattu Destination Yamaha -palvelukonsepti.  Konseptissa luodaan kokonaisuus, jossa Yamahan tuotteisiin liitetään laadukkaat majoitus-, ravitsemus- ja muut ohjelmapalvelut. Näistä muodostuu kokonaisuus, joka kiinnostaa myös kansainvälisiä asiakkaita. Lähellä Hyrynsalmen keskustaa on yksi Suomen hienoimmista harjoitusalueista, joissa pääsee ajamaan mm. yli 7km pituisella radalla Yamahan Side by Side ajoneuvoilla.

Destination Yamaha on intohimoisille seikkailijoille suunnattu online-matkailualusta, joka tarjoaa uusia ja jännittäviä kokemuksia Yamaha-ajoneuvoista. Konsepti on avoin kaikille – eikä vain Yamahan omistajille – Destination Yamaha antaa nykypäivän jännitystä etsiville tutkimusmatkailijoille mahdollisuuden valita unelmamatkansa useista eri paikoista ja vaihtoehdoista maailmassa. Nyt tämä on mahdollista Ukkohallassa, Suomessa.

PPT Sports Oy / Uggo Events Oy on toteuttanut ensimmäisessä vaiheessa lähes kahden miljoonan euron investoinnit korkealaatuiseen majoitukseen, ajoharjoitteluradan ostoon sekä ohjelmapalvelukeskukseen ja Yamahan kalustoon. Nämä investoinnit ovat mahdollistaneet Destination Yamaha- konseptin sijoittumisen Ukkohallan alueelle.

Ukkohalla on kasvanut ja kehittynyt viime vuosien aikana vetovoimaiseksi matkailukeskukseksi, josta löytyy poikkeuksellisen monipuoliset palvelut niin kesä- kuin talvikaudella ja laadukasta majoitusta ryhmille, perheille ja pariskunnille. Kasvu on perustunut pääosin kotimaisiin asiakkaisiin, mutta alueen palveluita on kehitetty pitkäjänteisesti myös kansainvälisiä asiakkaita ajatellen.

Nyt alkavalla hankkeella vauhditetaan erityisesti Ukkohallan kansainvälistymistä ja tunnettuuden kasvattamista kansainvälisillä markkina-alueilla. Uusi Destination Yamaha  -palvelukokonaisuus avaa uusia ovia myös kotimaisille markkinoille erityisesti yritys- ja ryhmämyyntiin, sillä Ukkohallasta löytyy nyt konsepti, jollaista ei Suomessa aikaisemmin ole ollut. Destination Yamaha- palvelut yhdistettynä Ukkohallan rauhalliseen ja luonnonkauniiseen ympäristöön, laadukkaaseen majoitustarjontaan sekä monipuolisiin oheispalveluihin tarjoaa aivan uudenlaisen elämyksen, joka nostaa Ukkohallan matkailukeskuksen kiinnostavuuden kokonaan uudelle tasolle.

”Kajaanin ammattikorkeakoulu haluaa kehittää yritysten kanssa yhdessä Ukkohallaa. On hienoa, että kehittämistyötä päästään nyt tekemään hyvällä volyymilla ja nimenomaan kansainvälisellä tasolla”, iloitsee Kajaanin ammattikorkeakoulun rehtori Matti Sarén. ” Yritysryhmähankkeet ovat hyvä kehittämisväline toteuttaa yritysyhteistyötä”, Sarén jatkaa.

Ukkohallan matkailuyrittäjien ja Kajaanin ammattikorkeakoulun hyvän yhteistyön seurauksena toteutettava hanke on todellinen piristysruiske koko alueelle ja vauhdittaa myös tulevia matkailuinvestointeja Ukkohallassa ja Hyrynsalmella. Ukkohallasta on hyvää vauhtia kehittymässä ainutlaatuinen matkailukohde Suomessa.

Toimenpiteet toteutetaan kehittämishankkeessa, jossa mukana ovat Uggo Events Oy, Keilaukko Oy, Tuottohotelli Oy, Ukkohalla Invest Oy ja Ukkohalla Ski Resort Oy. Hanketta rahoittaa Kainuun ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta yhdessä yritysten kanssa. Hallinnoijana hankkeessa toimii Kajaanin ammattikorkeakoulu. Hanke alkaa vuoden 2022 alussa kestäen elokuun loppuun 2023.

Yritysryhmähankkeen edustajina toimivat Uggo Events Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Kari pekka.kari@growcapital.fi sekä hallituksen jäsen Mikko Leppilampi info@mikkoleppilampi.fi

Lisätiedot: KAMK Hanna Linjala, projektipäällikkö. hanna.linjala(@)kamk.fi 040 583 7362.

Lisätietoa Destination Yamaha- konseptista