Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Syksyn yhteishaussa sairaanhoitajan, insinöörin ja liikunnanohjaajan koulutukset

Syksyn yhteishaussa sairaanhoitajan, insinöörin ja liikunnanohjaajan koulutukset

5.9.2017 8.00

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on syksyn yhteishaussa 6. – 20.9.2017 tarjolla opiskelupaikkoja sairaanhoitajaksi, rakennusinsinööriksi ja liikunnanohjaajaksi. Haussa olevat koulutukset johtavat ammattikorkeakoulututkintoon ja ne järjestetään monimuotototeutuksina sähköisiä etätyöskentelyn välineitä hyödyntäen. Monimuotokoulutus on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Lisätietoja koulutuksista löytyy täältä.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus järjestetään siten, että suuren osan opetuksesta voi seurata internetin välityksellä luokkahuoneessa Raahessa tai omalta tietokoneelta haluamastaan paikasta.

Syksyn yhteishaussa hakuaika päättyy 20.9. klo 15:00. Hakulomake täytetään osoitteessa www.opintopolku.fi, mistä löytyvät myös lisätiedot haussa olevista koulutuksista. Hakijalla on mahdollisuus hakea enintään kuuteen hakukohteeseen yliopistoissa tai ammattikorkeakouluissa. Hakukohteita tai niiden järjestystä voi muuttaa hakuajan päättymiseen, 20.9. klo 15:00, saakka. Hakija valitaan ylimpään hakukohteeseen, johon hänen valintapisteensä riittävät. 

 

Näistä linkeistä pääset suoraan hakulomakkeelle:

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri

Sairaanhoitaja

Liikunnanohjaaja


Lisätietoja:

Hakijapalvelut
hakijapalvelut(at)kamk.fi, 044-7101 229 ja 044-7101 648