Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Syksyn yhteishaku on alkanut

Syksyn yhteishaku on alkanut

5.9.2018 11.37

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on syksyn yhteishaussa 5. – 19.9.2018 tarjolla opiskelupaikkoja ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa sairaanhoitaja-, liikunnanohjaaja-, sekä tradenomi- ja insinöörikoulutuksessa. Haussa olevat koulutukset järjestetään monimuotototeutuksina. 

Tänä vuonna haussa olevan konetekniikan, insinööri (AMK) tutkinnon opintoja voi suorittaa sekä Raahessa että Kajaanissa. Tradenomi (AMK) liiketalouden monimuotokoulutus toteutetaan Kuusamossa matkailupainotteisena. Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat matkailu ja business. 

Monimuotokoulutukset voi sujuvasti suorittaa myös työnohessa. Kaikki haussa olevat koulutukset alkavat tammikuussa 2019.

Syksyn yhteishaussa hakuaika päättyy 19.9. klo 15:00. Hakulomake täytetään osoitteessa www.opintopolku.fi, mistä löytyvät myös lisätiedot haussa olevista koulutuksista. Hakijalla on mahdollisuus hakea enintään kuuteen hakukohteeseen yliopistoissa tai ammattikorkeakouluissa. Hakija valitaan ylimpään hakukohteeseen, johon hänen valintapisteensä riittävät. 

Lisätietoja:
KAMK Hakijapalvelut
hakijapalvelut(at)kamk.fi, 
puh. 044 7101 229 ja 044 7101 648