Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Suorita keskeytyneet opintosi loppuun KAMKissa!

Suorita keskeytyneet opintosi loppuun KAMKissa!

28.10.2021 11.14

Jäivätkö ammattikorkeakouluopintosi kesken? Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa keskeytyneet opintosi loppuun KAMKissa.

TE-toimisto tarjoaa yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa koulutuspolun opintojen loppuun suorittamiseksi. Hakuaikaan koulutukseen on 26.11.2021 saakka. Opinnot alkavat tammikuussa 2022. Voit hakea koulutukseen mikäli opintosi ovat keskeytyneet AMK- tai YAMK -tutkinnosta sosiaali- ja terveysalalta tai ICT-alalta.

Opintopolku on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, joiden ammattikorkeakouluopinnot ovat keskeytyneet ja jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan tutkinnon loppuun. Opintojen keskeyttämisestä tulee olla kulunut vähintään 1 vuosi. Koulutukseen voidaan valita henkilöitä, joilta puuttuu opintoja AMK-tutkinnosta 100 op tai vähemmän, tai YAMK-tutkinnosta ja Teknologiaosaamisen johtamisen opinnoista 55 opintopistettä tai vähemmän.

Hakeminen


1. Hae koulutukseen TE-palvelut.fi -verkkopalvelussa sähköisellä lomakkeella tai jätä paperihakemuksen TE-toimistoon. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

2. LÄHETÄ LISÄKSI HAKUAIKANA OPINTOREKISTERIOTTEESI sekä YAMK-HAKIJOILLA lisäksi alaan liittyvät TYÖTODISTUKSET Kajaanin ammattikorkeakoululle osoiteeseen: Hakijapalvelut@kamk.fi Liitetiedostoihin tulee merkitä seuraavat tunnisteet:
”ELY-haku S2021 sukunimi_etunimi_koulutus”.

Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti ja selvitä omat perustelut-kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta / millaisia työllistymissuunnitelmia sinulla on koulutuksen jälkeen.

Lisätiedot ja hakeminen TE-toimiston sivuilla


Valitse koulutuskalenterista hakusanaksi: ICT-alan AMK- tai YAMK-tutkinnon loppuun suorittaminen (nro 701933) tai Sairaanhoitajan AMK- tai YAMK-tutkinnon loppuun suorittaminen (nro 701867)

Lisätietoja koulutuksesta

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.