Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Pohjois-Suomen hoitotiedepäivät Kajaanissa 21.-22.9.2023

Pohjois-Suomen hoitotiedepäivät Kajaanissa 21.-22.9.2023

18.9.2023 9.00

Pohjois-Suomen hoitotiedepäivät kokoaa yhteen vajaa 80 sosiaali- ja terveysalan asiantuntijaa keskustelemaan muuttuvasta sosiaali- ja terveydenhuollosta Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsään 21.-22.9.2023.

Hoitotiedepäivien teemana on muuttuva sosiaali- ja terveyshuolto, hyvinvointialueiden integraatio, asiakaslähtöinen toiminta sekä muuta sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaiset ilmiöt ja tutkimukset.   

Päivien ohjelma sisältää asiantuntijaluentoja, hoitotyön osaajien posteriesityksiä ja suullisia esityksiä. Päivi Nygren, neuvotteleva virkamies sosiaali- ja terveysministeriöstä keskittyy puheenvuorossaan sosiaali- ja terveysalan intgraatioon ja DI, HTT ja dosentti Marko Kesti havainnollistaa työhyvinvoinnin yhteyttä tuloksellisuuteen sosiaali-ja terveysalalla. Valtakunnallisen FinPall- hankkeen palliatiivisen hoidon kehittäjä TtT Minna Hökkä kertoo puheenvuorossaan moniammatillisuudesta palliatiivisen hoidon kehittämisessä ja toteutuksessa.

Päivien aikana käsitellään myös asiakasosallisuus integroituvassa sosiaali- ja terveydenhuollossa ja vuorovaikutusta asiakasyhteistyössä. Päivät avaa Kainuun hyvinvointialueenjohtaja Jukka Lindberg.

Pohjois-Suomen hoitotiedepäivät 2023 järjestää Kajaanin ammattikorkeakoulu. Yhteistyökumppaneita ovat Klias ry, Kainuun sairaanhoitaja ry, Suomen sairaanhoitajat ry, Kainuun hyvinvointialue ja Kainuun hyvintointialueen rekry, Tehy ry, Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry sekä Kainuun ammattiopisto.

Lue lisää hoitotiedepäivien sivuilta: www.kamk.fi/PSHTP2023


Lisätietoja:
Elina Kiviaho
koulutussuunnittelija
elina.kiviaho@kamk.fi