Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Perinteinen Northern Game Summit on täällä taas!

Perinteinen Northern Game Summit on täällä taas!

Northern Game Summitin logo
18.9.2019 14.00

Jo perinteeksi muodostunut pelialan seminaari Northern Game Summit (NGS) järjestetään Kajaanissa torstaina 26.9.2019. Tapahtuma on tunnettu rennosta ilmapiiristään ja tarjoaa pelialan asiantuntijoille ja opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.
Tapahtuman puheenvuorot käsittelevät laajasti peliteollisuuden eri osa-alueita työtekijän rekrytoinnista aina pelin julkaisuun saakka. Puhujat edustavat pelialan osaajien kärkeä Suomessa, mukana mm. Aku Mähönen (Wargaming mobile) ja Nikolina Zidara (Unicorn Pirates Studio). 
Tapahtuma järjestetään tänä vuonna yökerho Onnelassa. Uusi tila mahdollistaa aiempaa paremmat verkostoitumismahdollisuudet. Seminaaripuhujia voi seurata useassa eri tilassa ja lisäksi seminaarin aikana on mahdollisuus päästä testaamaan mm. Veikkaus Game Studion ja Wargaming Mobilen pelejä. Tänä vuonna NGS kokoaa yhteen lähes 300 seminaarivierasta. 

Northern Game Summitin järjestävät yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulu, Veikkaus Game Studio, Resistance Games, Housemarque ja Wargaming Mobile. Tapahtuma järjestetään jo 8. kerran ja se on koonnut vuosittain satoja osallistujia.
Lisätietoja tapahtuman aikataulusta ja puhujista:  https://www.northerngamesummit.org/

Lisätietoja tapahtumasta:
Elisa Härkönen
p. 044 7101 102
elisa.harkonen@kamk.fi