Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Nordic eSports Academy avaa näkemyksiä ja antaa kokemuksia

Nordic eSports Academy avaa näkemyksiä ja antaa kokemuksia

20.6.2018 13.30

Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) Nordic eSports Academy eli e-urheilun kesäkoulu on menossa parhaillaan. Toista kertaa KAMKin toimesta järjestettävä kesäkoulu tuo kampukselle kymmeniä e-urheilusta kiinnostuneita. Kesäkoulu on neljän viikon mittainen e-urheiluun liittyvää monipuolista ohjelmaa tarjoava kokonaisuus. 

Bootcampissa osallistujat paitsi pelaavat, he pääsevät kehittämään taitojaan valmentajien avustuksella, kokeilemaan muita ur-heilulajeja sekä kuuntelemaan asiantuntijaluentoja muun muassa tiimityöskentelystä, psyykkisestä valmentautumisesta ja pelaa-jabrändäyksestä. Puhujina luennoilla esimerkiksi Pohjoismaiden arvostetuimpiin psykologeihin lukeutuva, myös e-urheilun parissa toimiva Mia Stellberg. Ohjelmaa on laidasta laitaan, ja osallistuvat voivat valita itselleen mieluisammat aktiviteetit. Kesä-koulun päättää kaksipäiväinen turnaus, jossa tiimit pelaavat yhteensä 10 000 euron palkintopotista. Turnauksessa mukana Suomen lisäksi esimerkiksi Tanskan ja Liettuan huipputason e-urheilujoukkueita. 

Kajaanin ammattikorkeakoulu panostaa e-urheilun koulutukseen ja kehittämiseen, ja tämä näkyy Nordic eSports Academyn sisällössä. Kesäkoulussa tehdään myös pelaajien testausta ja tiedon analysointia. Tätä pelaajista saatavaa tietoa keräävää ohjelmistoa kehitetään KAMKissa parhaillaan, ja kesäkoulu on hyvä tilaisuus hyödyntää ja saada selville, miten ohjelmisto toimii käytännössä. 

Nordic eSports Academy on yksi Kajaanin ammattikorkeakoulun palvelu e-urheilun saralla, ja tänäkin vuonna kesäkouluun saapuu osallistujia Thaimaasta, Sveitsistä ja Englannista saakka. Kajaanin ammattikorkeakoulu haluaa olla edelläkävijä ja aktiivi-nen toimija e-urheilun kehittämisessä ja koulutuksen tarjoajana.

Lisätietoja Nordic eSports Academysta: www.nordicesports.academy


Lisätietoja:
Janus Pitkänen
Nordic eSports Academy manager
Tel. 044 7157058
janus.pitkanen@kamk.fi


Anna-Kaija Hurskainen
Projektityöntekijä
Tel. 044 7157033
anna-kaija.hurskainen@kamk.fi