Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Korkeakoulujen yhteishaku on alkanut

Korkeakoulujen yhteishaku on alkanut

14.3.2018 9.05

Korkeakoulujen yhteishaku syksyllä 2018 alkavaan tutkintoon johtavaan suomenkieliseen koulutukseen on alkanut. Yhteishaku päättyy ja nettihaku sulkeutuu 28.3. klo 15.00. Yhteishaku ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen on samaan aikaan. 
 
Kajaanin ammattikorkeakoulun ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa on tarjolla kevään toisessa yhteishaussa yhteensä 340 aloituspaikkaa tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja liikunnanohjaajakoulutuksessa. AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena.  
 
KAMKin englanninkieliset koulutukset International Business (BBA), Sport and Leisure Management, Esports Business ja  Adventure Tourism ovat mukana myös kevään toisessa yhteishaussa. 
  
Ylempään AMK-tutkintoon eli maisteritasoiseen tutkintoon johtavassa koulutuksessa aloituspaikkoja on haussa 80. KAMKissa YAMK-koulutusta on tarjolla sosiaali- ja terveysalan, liiketalouden, tietojenkäsittelyn, liikunnan, matkailun sekä tekniikan aloilla. Tänä keväänä ensimmäistä kertaa haussa on Master´s degree in International Business Management. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on korkeakoulututkinnon jatkotutkinto, joka antaa tutkinnon suorittaneille valmiudet oman alan vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin. YAMK-tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulun määrittelemän koulutukseen soveltuvan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinnon, ja joilla on kertynyt vähintään kolme vuotta asianomaisen alan työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Opintojen kesto on noin 2 vuotta ja opiskelu tapahtuu pääosin työn ohessa. 
 
Korkeakouluihin haetaan yhdellä hakulomakkeella ja hakeminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakukohteita voi hakulomakkeella olla enintään kuusi ja ne voivat olla sekä ammattikorkeakoulujen että yliopistojen koulutuksia.  

Lue lisää Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja hakemisesta: www.kamk.fi ja www.opintopolku.fi. Lue lisää myös Hakijan oppaasta haekamk.fi  
    
Lisätietoja:  
KAMK Hakijapalvelut,  
hakijapalvelut(at)kamk.fi,  
puh. 044 7101 648 tai puh. 044 7101 229