Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Korkeakoulujen yhteishaku on alkanut

Korkeakoulujen yhteishaku on alkanut

20.3.2019 9.13

Korkeakoulujen yhteishaku syksyllä 2019 alkavaan tutkintoon johtavaan suomenkieliseen koulutukseen on alkanut. Yhteishaku päättyy ja nettihaku sulkeutuu 3.4.2019 klo 15.00. Yhteishaku ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen on samaan aikaan.

Kajaanin ammattikorkeakoulun ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa on tarjolla kevään toisessa yhteishaussa yli 320 aloituspaikkaa tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa sekä sairaanhoita-ja-, terveydenhoitaja- ja liikunnanohjaajakoulutuksessa. AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena. Uutena koulutuksena haussa on Datasta tekoälyyn -insinöörikoulutus, jossa erikoistutaan datan hallintaan ja käsittelyyn sekä tekoälyratkaisujen kehittämiseen. 

KAMKin englanninkieliset koulutukset International Business (BBA), Sport and Leisure Management, Esports Business ja Adventure Tourism ovat mukana myös kevään toisessa yhteishaussa.
 
Ylempään AMK-tutkintoon eli maisteritasoiseen tutkintoon johtavassa koulutuksessa aloituspaikkoja on haussa 80. KAMKissa YAMK-koulutusta on haussa tänä keväänä liiketalouden, tietojenkäsittelyn, liikunnan, matkailun sekä tekniikan aloilla. Lisäksi haussa on myös englanninkielinen Master´s degree in International Business Ma-nagement. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on korkeakoulututkinnon jatkotutkinto, joka antaa tutkinnon suorittaneille valmiudet oman alan vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin. YAMK-tutkinto on tarkoitettu henki-löille, jotka ovat suorittaneet ammattikorkeakoulun määrittelemän koulutukseen soveltuvan ammattikorkea-koulu- tai korkeakoulututkinnon, ja joilla on kertynyt vähintään kolme vuotta asianomaisen alan työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. 

Korkeakouluihin haetaan yhdellä hakulomakkeella ja hakeminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakukohteita voi hakulomakkeella olla enintään kuusi ja ne voivat olla sekä ammattikor-keakoulujen että yliopistojen koulutuksia. 

Lue lisää Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja hakemisesta www.kamk.fi ja www.opintopolku.fi. 
   
Lisätietoja: 
KAMK Hakijapalvelut, 
hakijapalvelut(at)kamk.fi, 
puh. 044 7101 648 tai puh. 044 7101 229