Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa 4.1.2023

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa 4.1.2023

3.1.2023 14.06

Kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään 4.1.-18.1.2023. Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutuksista ensimmäisessä yhteishaussa mukana on seitsemän englanninkielistä koulutusta:

• Bachelor´s Degree in International Business
• Bachelor´s Degree in Sports and Leisure Management
• Bachelor's Degree in Tourism
• Bachelor's Degree in Esports Business
• Master´s Degree in International Business Management
• Master´s Degree in Game Business Management (business)
• Master´s Degree in Game Business Management (engineering)

Kaikissa KAMKin tarjoamissa koulutuksissa korostuvat jokaisen alan erikoispiirteet kansainvälisestä näkökulmasta: International Business –koulutuksessa opinnot keskittyvät liiketoimintaan, Esports Business –koulutuksen keskiössä on liiketoiminta e-urheilun näkökulmasta,  Sports and Leisure Management -koulutus antaa vahvan osaamisen liikunta- ja valmennusalalle sekä Tourism -koulutuksessa syvennytään matkailubusineksen kehittämiseen sekä tapahtumatuotantoon.  Lisäksi yhteistyökorkeakoulumme eri puolilla maailmaa tarjoavat mahdollisuuden täydentää opiskeltavan alan asiantuntemusta opiskelijavaihdon kautta.

Master´s Degree in International Business Management on englanninkielinen Master -tason koulutus. Koulutuksen sisällöissä painottuvat mm. strateginen johtaminen, globaalit talouden ilmiöt sekä uusien teknologioiden hyödyntäminen liiketoiminnassa. Tänä vuonna uusina koulutuksina alkavat Master´s Degree in Game Business Management (business ja engineering) keskittyvät johtamiseen, tutkimus- ja kehitysmenetelmiin sekä kansainväliseen peliliiketoimintaan ja pelinkehitysprojektien hallintaan ja johtamiseen. 

”KAMKin opiskelijamäärä on kasvanut viime vuosina reippaasti ja se näkyy myös kansainvälisten opiskelijoiden määrässä. Tällä hetkellä KAMKissa opiskelee englanninkielissä koulutuksissa reilut 600 opiskelijaa, joista yli 300 on ulkomaalaista yhteensä yli 50 eri maasta. Kansainvälisten opiskelijoiden työllistyminen alueellemme sekä heidän osaamisensa hyödyntäminen on nyt vallitsevassa osaajapulassa tärkeä voimavara sekä kansainvälisten markkinoiden kehittämisessä että elinvoiman takaamiseksi myös tulevaisuudessa. Nykyisin useat heistä työllistyvät pääkaupunkiseudulle jo opintojen aikana”, kertoo rehtori Matti Sarén.
 
Englanninkielisessä koulutuksessa opiskelu tukee työelämässä tarvittavien kansainvälisyys-, kieli- ja kulttuuriosaamisen kehittymistä.  Kansainvälistä ilmapiiriä tukevat myös koulutuksissa suomalaisten ja ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden lisäksi opiskelevat vaihto-opiskelijat yhteistyökorkeakouluista eri puolilta maailmaa.

Ensimmäisessä haussa voi hakea vieraskielisiin koulutuksiin ja Taideyliopiston koulutuksiin. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi

Lisätietoa koulutuksista www.kamk.fi.

Lisätietoja

KAMK Hakijapalvelut
puh. 040 6548 475 
admissions@kamk.fi

rehtori 
Matti Sarén
puh. 044 7101 600
matti.saren@kamk.fi