Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin ammattikorkeakoulun vetovoima säilyi ennallaan

Kajaanin ammattikorkeakoulun vetovoima säilyi ennallaan

29.3.2018 9.50

Korkeakoulujen valtakunnallisen kevään yhteishaun toinen hakuaika päättyi keskiviikkona 28.3. Kajaanin ammattikorkeakouluun haki 862 ensisijaista hakijaa ja kaikkiaan hakijoita oli noin 3160. Kaikkien hakijoiden hakijamäärä pysyi viime vuoden tasolla.

Uudet syksyllä alkava uusi koulutusohjelma Esports Business keräsi hyvin hakijoita. Suosiotaan jatkoivat liikunnanohjaajan sekä tietojenkäsittelyn koulutukset, jotka olivat myös tänä vuonna suosituimpia hakukohteita Kajaanissa. Viime vuodesta suosiotaan kasvattivat restonomikoulutus sekä ylempi insinööritutkinto. Myös kaikkiin ylempiin amk-tutkintoihin oli tänä vuonna hakijoita runsaammin kuin edellisenä vuonna.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa amk-tutkintoon johtavissa päivä- ja monimuotokoulutuksissa oli tarjolla yhteensä 340 aloituspaikkaa tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja liikunnanohjaajakoulutuksessa. Englanninkielisissä koulutuksissa oli lisäksi tarjolla yhteensä 70 aloituspaikkaa. Suomenkielisissä ylempään tradenomi-, insinööri-, liikunnanohjaaja-, restonomi- sekä sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajan amk-tutkintoon johtavissa koulutuksissa aloituspaikkoja oli yhteensä 70. Lisäksi tänä vuonna ensimmäistä kertaa haussa olevassa englanninkielisessä ylemmässä tradenomikoulutuksessa oli haussa 20 aloituspaikkaa.

Hakija voi saada valintojen tuloksia jo alkukeväästä lähtien, ja kaikkien valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 28.6. Opiskelijaksi hyväksyttyjen tulee ottaa opiskelupaikka vastaan 10.7. klo 15 mennessä.

Lisätietoja:
Rehtori Matti Sarén
Puh. 044 7101 600, matti.saren(at)kamk.fi

Hakijapalvelut
puh. 044 7101 648, hakijapalvelut(at)kamk.fi