Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin ammattikorkeakoulu hienosti toiselle sijalle RESTO-tietotaitokilpailuissa

Kajaanin ammattikorkeakoulu hienosti toiselle sijalle RESTO-tietotaitokilpailuissa

restojoukkue.jpgKAMKin joukkue Tervaporvarit. (Kuva: Restokisat, Laurea)
29.3.2018 14.30

Kajaanin ammattikorkeakoulun joukkue Tervaporvarit sijoittui toiseksi RESTO-tietotaitokilpailussa, joka pidettiin Laurea-ammattikorkeakoulussa 22.-23.3. Voiton tämän vuoden kisassa vei Haaga-Helian joukkue Urban Borgå ja kolmanneksi sijoittui Peltomerten seilaajat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta.

Kilpailussa restonomiopiskelijat edustivat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailivat neljän hengen joukkueissa. Kilpailussa mitattiin opiskelijoiden tietoja ja taitoja matkailu- ja ravitsemisalan osaamisalueilla. Kilpailutehtävät oli toteutettu yhdessä yritys- ja yhteistyökumppanien kanssa.
Kajaanin ammattikorkeakoulun joukkueessa kilpailivat Essi Pyykkönen, Roosa Uuttera, Simo Härkönen ja Olli Kähkönen. Joukkueen valmentajina toimivat Jan Mitts ja Marjukka Turunen.

RESTO -tietotaitokilpailu kokoaa yhteen matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaiset eri puolilta Suomea. RESTO-tietotaitokilpailut on järjestetty vuodesta 2002 lähtien ja viime vuonna ne järjestettiin Kajaanin ammattikorkeakoulussa.

Lisätietoa RESTO2018-kilpailusta www.resto.fi

Lisätietoja:

Marjukka Turunen
p. 044 715 7021

Jan Mitts
p. 044 715 7012

sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@kamk.fi