Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin ammattikorkeakoulu avaa ovensa virtuaalisesti uudenlaisen Visit KAMK-tapahtuman muodossa

Kajaanin ammattikorkeakoulu avaa ovensa virtuaalisesti uudenlaisen Visit KAMK-tapahtuman muodossa

2.10.2020 15.00

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) järjestää tiistaina 6.10.2020 klo 9:00-15:00 virtuaalisen Visit KAMK-tapahtuman. Tapahtumassa esitellään KAMKin kampusta ja palveluita live-streamin sekä verkossa suoritettavien tehtävien muodossa. Virtuaalinen tapahtuma on kaikille avoin. 

Tänä syksynä Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää vuosittaisen Avoimet ovet -tapahtuman sijaan uudenlaisen Visit KAMK -kokonaisuuden. Kokonaisuudessa yhdistyy yhden opintopisteen laajuinen tehtäväpaketti, Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KAMOn järjestämä ura- ja rekrymessut kampuksella sekä Visit KAMK -virtuaalitapahtuma. 

“Koska tapahtuma on tänä vuonna virtuaalinen, kutsumme mukaan kaikki kiinnostuneet. Kerro siis kaverille, perheelle tai vaikka naapurille, että on tervetullut Visit KAMK –sivuille 6.10.”, kertoo rehtori Matti Sarén. KAMKin virtuaalitapahtumaan voi osallistua verkkosivuilla osoitteessa visitkamk.fi.

Virtuaalitapahtuman vierailijat voivat tutustua KAMKin kampukseen ja palveluihin videoiden ja tehtävien muodossa. Tapahtumassa esiintyvät myös rap-artisti Adi L Hasla ja mentalisti Raimo Lusma. KAMK Esports Business ja SJ Gaming järjestävät live-streamin, jossa osallistujat pääsevät kysymään opiskeluihin ja elektronisen urheilun ammattilaispelaamiseen liittyvistä asioista.
”Tapahtuman lisäksi tarjoamme toisen asteen opiskelijoille mahdollisuuden tutustua KAMKiin tehtäväpaketin avulla. Tehtäväpaketti esittelee koulutustarjontaa ja palveluja. Sen suorittaneet saavat suorituksesta yhden opintopisteen KAMKin vapaasti valittaviin opintoihin. KAMKin opiskelijat ovat olleet mukana tehtävien toteuttamisessa”, kertoo opintoasiainpäällikkö Maarit Merimaa-Piirainen.

Ura- ja rekrymessut KAMKin opiskelijoille

KAMKin kampuksella järjestettävä ura- ja rekry -tapahtuma kokoaa yhteen eri alojen yrityksiä ja tarjoaa loistavat puitteet Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoille päästä kontaktiin tulevien työnantajien kanssa. Tapahtuma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tavata tulevia työnantajia, löytää harjoittelupaikka tai opinnäytetyöaihe. Ura- ja rekrymessut järjestetään opiskelijoille erikseen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Pääyhteistyökumppaneina messuilla toimivat: Kainuun Osuuspankki, Raute Oyj, Attendo Oy, Bittium Wireless Oy, Terrafame, Kainuun Sote, Mehiläinen hoivapalvelut ja Esperi Care Oy. Mukana myös monia muita yrityksiä poikkialaisesti.

Koronaviruspandemia on peruuttanut monta yleisötapahtumaa, joten virtuaaliset tapahtumat ovat nyt tapahtumatuotannon arkipäivää. Kajaanin ammattikorkeakoulu on tunnettu innovatiivisesta ja nopeasta toiminnastaan. Tästä syystä pienemmälle kohderyhmälle suunnattu Avoimet ovet -tapahtuma pystyttiin nopealla aikataululla rakentamaan valtakunnalliseksi Visit KAMK -kokonaisuudeksi.
“Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan KAMKiin 6.10.2020 osoitteessa visitkamk.fi.”

Lisätietoja
Maarit Merimaa-Piirainen
opintoasiainpäällikkö
P. 044 7101618
maarit.merimaa-piirainen@kamk.fi

Mira Nukari
toiminnanjohtaja, KAMO
p. 044 986 44 55
mira.nukari@kamk.fi