Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMKin opiskelijoille useita voittoja Vuosi Yrittäjänä -ohjelman kilpailussa ja osallistumisoikeus Uskalla Yrittää -finaaliin

KAMKin opiskelijoille useita voittoja Vuosi Yrittäjänä -ohjelman kilpailussa ja osallistumisoikeus Uskalla Yrittää -finaaliin

19.3.2020 15.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden NY-yritykset ovat voittaneet kolmessa kategoriassa vuosiyrittäjänä -ohjelman verkkokilpailussa. Tämän vuoden kilpailut olivat paras liikeidea, paras graafinen ilme, paras internet-kokonaisuus ja paras videopitchaus. Kilpailuissa valittiin voittajat peruskoulun, toisen asteen ja korkea-asteen sarjoissa.
 
Sairaanhoitajaksi opiskelevien Sanna Hietalan ja Tarja Kyllösen Kulkurin asiointi ja hoivapalvelut NY-yritys valittiin korkea-asteen paras internet-kokonaisuus -sarjan voittajaksi. 
 
Matkailun opiskelija Josefina Korolainen voitti RetkiJossu NY -yrityksellään korkea-asteen paras graafinen ilme sekä paras videopitch -sarjan. Palkinnoksi videopitch -kilpailun voitosta hän voitti osallistumisoikeuden kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään tänä vuonna online-kilpailuna. Finaalissa on useita yrityspalkintoja sekä pääpalkintona edustusoikeus EM-kisoihin.
 
Kajaanin ammattikorkeakoulussa on yrityskiihdyttämö, josta vuosien mittaan on syntynyt yli 100 yritystä. ”Yrittäjäkasvatus on osa Kajaanin ammattikorkeakoulun opintoja. Kaikki opiskelijat voivat aloittaa yrittäjyyspolun ja Nuori Yrittäjyys ry:n vuosi yrittäjänä- ohjelma tarjoaa siihen oivat työkalut”, toteaa koulutusvastaava Anne Määttä.
 
Nuori Yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelma on teorian ja käytännön yhdistävä työkalu yrittäjyyden taitojen, osaamisen ja asenteen opettamiseen ja oppimiseen. Ohjelma tarjoaa oppilaitokselle avaimet käteen -ratkaisun yrittäjyyden opettamiseen ja opiskelijalle hauskan sekä käytännönläheisen työkalun yrittäjyyden ja työelämätaitojen oppimiseen.
Vuosi yrittäjänä -ohjelma on saatavilla yläkouluille, toisen asteen oppilaitoksille ja korkeakouluille. Ohjelmassa osallistujat perustavat yksin tai ryhmässä oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen, jota he pyörittävät lukukauden, lukuvuoden, kalenterivuoden tai 12 kuukauden ajan.


Lisätietoja kilpailusta tästä linkistä.

 
Lisätietoja:
Koulutusvastaava
Anne Määttä
p. 044 7101 400
anne.maatta@kamk.fi