Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMK tarjoaa uudet Master School -koulutuspaketit avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille

KAMK tarjoaa uudet Master School -koulutuspaketit avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille

3.6.2020 9.50

Kajaanin ammattikorkeakoulu täydentää avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjontaansa ylemmän ammattikorkeakoulun opintojaksopaketeilla. Koulutustarjontaan on avautunut alkuvaiheessa neljä poikkialaista opintojaksoa ja sen lisäksi neljä sosiaali- ja terveysalan opintojaksoa.

Uudenlaisella opintotarjonnalla KAMK haluaa vastata muuttuvan työelämän nopeisiin osaamisenpäivitystarpeisiin.  ”Tarjoamme paikkakunnasta riippumattoman mahdollisuuden suorittaa maisteritasoisia opintoja. Koulutuksissa on mahdollisuus hankkia alan uusinta tietoa ja harjoitella sen soveltamista käytäntöön”, kertoo lehtori Tuula Rajander. Opinnot on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa osaamista asiantuntija- tai esimiestehtävissä.
 
Yksittäisistä 5 opintopisteen laajuisista opintojaksoista opiskelijan on mahdollista halutessaan koota laajempia paketteja oman mielenkiinnon ja koulutustarpeen mukaan. Esimerkiksi Johtamisen avainalueet -kokonaisuuteen sisältyy kolme opintojaksoa: Itsensä johtaminen, Strateginen johtaminen ja Henkilöstöjohtaminen. Johtamisen lisäksi opintojaksoja tulee jatkossa tarjolle muun muassa työyhteisöjen kehittämisestä sekä asiakkuuksien ja henkilöstöresurssien johtamisesta. Sosiaali- ja terveysalan alakohtaiset opintojaksot ovat keskittyneet palliatiivisen hoitotyön osaamisen kehittämiseen.
 
Opinnot on mahdollista suorittaa verkon kautta, ja ensimmäiset opintojaksot alkavat syksyllä 2020. Tällä hetkellä ilmoittautuminen opintojaksoille on avoinna KAMKin nettisivuilla. 5 op:n opintojakso maksaa opiskelijalle 75 €. Työttömät ja lomautetut voivat opiskella maksutta, jos ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 31.12.2020. Opiskelija voi myös hyväksilukea yksittäiset opintojaksot KAMKin YAMK-tutkintoon, mikäli hän hakeutuu myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi.
 
Tarkemmat tiedot koulutuksista KAMKin koulutuskalenterista tästä linkistä.

 
 
Lisätietoja:
Anu Piirainen
Koulutussuunnittelija
puh. 044 7101 395
 
Hannu Tikkanen
Koulutussuunnittelija
Puh. 044 7101 631
 
Hannele Siipola
Lehtori
Puh. 044 7101 120