Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMK tarjoaa maksuttomat Avoimen AMK:n opinnot 31.12.2021 saakka

KAMK tarjoaa maksuttomat Avoimen AMK:n opinnot 31.12.2021 saakka

2.9.2021 11.59

Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille mahdollisuuden opiskella Avoimen AMKin opintoja ilmaiseksi 1.9.-31.12.2021. Maksuttomuus koskee yksittäisten opintojaksojen uusia ilmoittautumisia 1.9.2021 alkaen. Näin haluamme tukea mahdollisuutta opiskella uusia taitoja työelämää varten. 

Maksutta voi opiskella kaikkia muita opintoja, paitsi polkuopintoja. Poikkeuksena ovat työttömäksi joutuneet sekä lomautetut, joilla maksuttomuus koskee myös polkuopintoja. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todistus lomautuksesta tai työttömyydestä. 

Opiskele verkossa itsenäisesti – vaikka ilmastonmuutoksesta

Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan KAMKin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaan. Erinomainen tapa aloittaa opinnot on esimerkiksi Ilmastonmuutos -kurssi, jossa voi perehtyä ilmastonmuutoksen perusteisiin verkko-opintoina itsenäisesti. Kurssi antaa perustietoa ilmastonmuutoksesta ilmiönä, sen vaikutuksista ja ratkaisuista ilmastonmuutoksen hillintään.

 ”Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia opiskeluun. Uuden oppimisesta ja itsensä kehittämisestä on aina hyötyä. Ilmastonmuutos -kurssi on erinomainen esimerkki ajankohtaisesta aiheesta, jonka ymmärtämisestä on hyötyä sekä yritystoiminnassa, että yksilön arjen ratkaisuissa.”, toteaa rehtori Matti Sarén.

Ilmastonmuutoskurssi löytyy osoitteesta edukamu.fi/ilmastonmuutos.

Lue lisää avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista.
 
Lisätietoja:
Rehtori
Matti Sarén
matti.saren(@)kamk.fi
p. 044 7101 600