Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Haku ICT-alan muuntokoulutukseen 7.–31.5.2018

Haku ICT-alan muuntokoulutukseen 7.–31.5.2018

30.4.2018 7.00

Tarvitsetko osaamisen päivityksen ICT-alalla? Jäikö ammattikorkeakouluopinnot kesken?

Kajaanin ammattikorkeakoulu toteuttaa yhteistyössä Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, Lapin ammattikorkeakoulun sekä Centria ammattikorkeakoulun kanssa ICT-alan muuntokoulutusta. Näin vastataan osaavan työvoiman tarpeeseen rakennemuutoksen alueilla ja kasvavilla toimialoilla. Tähän muuntokoulutukseen korkeakoulut ovat saaneet avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. 
Muuntokoulutukset johtavat yliopiston alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon tai ammattikorkeakoulututkintoon. Ne on tarkoitettu aiemman osaamisen uudistamiseen henkilöille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet korkeakoulututkinnon tai joilla on muutoin edellytyksiä suorittaa korkeakoulututkinto enintään kahdessa vuodessa. 

Kajaanissa koulutetaan tieto- ja viestintätekniikan tai tietojenkäsittelyn tradenomin ammattikorkeakoulututkintoon. Insinööri (AMK) koulutus on laajuudeltaan 240 opintopisteen ammattikorkeakoulututkinto. Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksen ammattikorkeakoulututkinto Tradenomi (AMK) on laajuudeltaan 210 opintopisteen ammattikorkeakoulututkinto. 

Muuntokoulutuksen toteutuslaajuus on 60-120 opintopistettä. Koulutus kestää 1 - 2 vuotta aikaisemmista (amk)opinnoista ja työhistoriasta riippuen. Opiskelija oppii toimimaan datacenter- tai ohjelmointialan yritysten asiantuntijatehtävissä. 

Hakuaika koulutukseen on 7.–31.5.2018.


Tarkempaa tietoa koulutuksesta: Opintopolusta  sekä sivuiltamme