Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / DIMMI-hanke ja Digillä liki -aloitusseminaari 13.9.

DIMMI-hanke ja Digillä liki -aloitusseminaari 13.9.

10.9.2018 13.28

Lämpimästi tervetuloa DIMMI-hankkeen aloitusseminaariin Kajaaniin ensi torstaina 13.9. klo 12-16.30. Tilaisuus järjestetään BioRexissä. Iltapäivän teemana nuoret, mielenterveys ja digitaalisuus. Tilaisuudessa puhuvat Nuorten Mielenterveystalon Marko Muukka ja tubettaja Joona Hellman. Iltapäivän lopuksi esitetään nuoruuteen liittyvä elokuva Hölmö nuori sydän (ohjaaja: Selma Vilhunen). 

Kajaanin ammattikorkeakoululla on käynnistynyt 1.3.2018 yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun kanssa DIMMI-Digitaaliset menetelmät nuorten positiivisen mielenterveyden tukemiseen-hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja se kestää 28.2.2020 asti. Hankkeen toiminta-alueena ovat Kajaani, Sotkamo ja Oulu, joissa toteutamme hankkeemme pilottiryhmät. 

Päätavoitteena hankkeessa on vahvistaa 16-29- vuotiaiden nuorten positiivista mielenterveyttä tarjoamalla tukea ja voimavaroja nuorten elämänhallintaan. Nuorten voimaannuttamisen lisäksi hanke vahvistaa ja tavoitteellista nuorisotyöntekijöiden ammattitaitoa digitaalisista työvälineistä. 

Uutena digitaalisena työvälineenä hankkeessa on kehitetty uusi mobiilipeli, Elämäni peli. Pelin hahmot pohjautuvat nuorilta kerättyjen tarinoiden pohjalle. Pelin testaamisen jälkeen koulutamme nuorisotyöntekijät hyödyntämään peliä omassa työssään. 
Koulutamme hankkeessa lisäksi nuorisotyöntekijät tukemaan nuorten tietoisuustaitoja. Kartoitamme asiantuntija- ja vertaistuen sosiaalisen median kanavat ja luomme niistä toimintamallin nuorten parissa toimiville ammattilaisille sekä organisoimme vertaisystävätoimintaa. 

Seminaariin osallistujia pyydämme ilmoittautumaan sähköpostilla osoitteeseen leea.naamanka@diak.fi. Ystävällisesti kutsumme myös median edustajia paikalle tilaisuuteen.

Lisätietoja:
Tanja Korhonen 
Projektipäällikkö, Kamk (Kajaani)
tanja.korhonen(@)kamk.fi
044 7101 009


Leea Naamanka
Projektikoordinaattori, Diak (Oulu)
Diakonia-ammattikorkeakoulu
leea.naamanka(@)diak.fi
050 3398910

 

vipuvoimaa logo.png       EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.png       K-logo_rgb_150dpi.jpg    diak.png