Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Chileläisiä kaivosalan ammattilaisia vierailulla

Chileläisiä kaivosalan ammattilaisia vierailulla

WP_20180411_14_53_08_Pro.jpg
11.4.2018 16.11

Kajaanin ammattikorkeakoulu sai vieraaksi Chileläisen, kaivosalan ammattilaisista koostuvan delegaation keskiviikkona 11.4.2018. Delegaatio koostui korkeakoulutuksen, yritysten ja tutkimuslaitosten edustajista.

Vierailun aikana käytiin läpi eri yhteistyön vaihtoehtoja koulutuksen, TKI:n kuin myös palvelumyynnin mahdollisuuksissa.  Vieraille esiteltiin varsin vaikuttavaa kaivos- ja vesialan hanketoimintaamme, teollisuuden virtuaalisovelluksia unohtamatta. Sen jälkeen tutustuttiin myös KAMKin käytössä olevaan uuteen tuotantotalouden laboratorioon, jossa myös kaivos-, vesi- ja kiertotalouden alojen tutkimusta parhaillaan tehdään.

Mukana KAMKn puolelta olivat Jari Kähkönen, Jonna Kalermo-Poranen, Risto Oikari, Anas Al-Natsheh, Joonas Tikkanen ja Outi Laatikainen.

”Keskustelu ja ajatusten vaihto oli varsin vilkasta ja saimme uusia ideoita kansainvälisen yhteistyön eri mahdollisuuksille, seuraavassa vaiheessa käymme tarkempia yksityiskohtaisia neuvotteluja Santiagossa huhtikuun lopulla pidettävän Expomin 2018 messujen yhteydessä”, kertoo koulutuspäällikkö Jari Kähkönen.

 

Lisätiedot:
Jari Kähkönen  
Koulutuspäällikkö
044 7101 303