Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Adventure Tourism -hankkeen aloitustilaisuus 31.1. KAMKilla

Adventure Tourism -hankkeen aloitustilaisuus 31.1. KAMKilla

advent_1_valmis.jpg
12.1.2018 14.27

KAMK on mukana uudessa kansainvälisessä hankkeessa, jossa kehitetään entistä paremmin matkailualan yritysten tarpeisiin sopivia koulutuksia. Nyt kutsumme kainuulaisia yrittäjiä ja matkailuyritysten edustajia osallistumaan!

ADVENT-hanke (Adventure Tourism in Vocational education and training) tarjoaa mahdollisuuden matkailuyritysten edustajille päästä Islantiin tai Skotlantiin matkailualan intensiivikursseille viikoksi ja noin 1000 euron matka-apurahan sitä varten. Mahdollisista yli menevistä matkakuluista vastaa osallistuja.

Matkoilla pääset vahvistamaan yritysverkostoasi ja hakemaan uusia ideoita omaan toimintaan. Islanti ja Skotlanti ovat vetovoimaisia matkailualueita, joissa on voimakasta kasvua ja osaamista laadukkaasti tuotetuista matkailuelämyksistä.


Hanketta esitellään matkailualan toimijoille aloitustilaisuudessa 31.1. klo 12-15 KAMKilla (Taito 2 -rakennus, luokka TI21L106). Tilaisuus toteutetaan samanaikaisesti Kuusamossa, Skotlannissa ja Islannissa. Yhteisessä webinaarissa kuulemme innostavia esimerkkejä ja matkailun uusimmat kuulumiset kustakin maasta. Webinaarin jälkeen keskustelemme tarpeista Kainuussa ja millaisia koulutuksia hankkeessa tulisi kehittää ja järjestää. Tässä tilaisuudessa on mahdollisuus vaikuttaa intensiivikurssien sisältöön.

Kansainvälinen webinaari
12.00 - 12.15 Musiikki- ja valokuvashow: Islanti-Skotlanti-Suomi
12.15 - 12.45 Menestystarinoita tuotteistamisesta
Onnistunut palvelumuotoilu – tyytyväinen asiakas
Projektipäällikkö/yrittäjä Tanja Pohjola
12.45 - 13.15 Matkailualan kuulumiset Islannista, Skotlannista ja Kuusamosta
Kuusamon edustajana toimitusjohtaja Mats Lindfors, Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Oma ohjelma KAMKilla
13.30 - 15.00 Hankkeen ja sen mahdollisuuksien esittely
Learning Café –työskentelyä yritysten tarpeista koulutuksille
Kahvia/teetä ja naposteltavaa

Ilmoittaudu aloitustilaisuuteen 25.1. mennessä osoitteeseen kaisa.merilahti(a)kamk.fi.

Paikkoja opintomatkoilla on vain rajoitetusti! Lähtijät valitaan hankkeen tavoitteiden ja ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Koulutukset on suunnattu erityisesti ohjelmapalvelujen parissa työskenteleville.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!
Kaisa Merilahti, projektipäällikkö, 050 505 72 97, kaisa.merilahti(a)kamk.fi
Peter Stricker, matkailun opettaja, 044 7101 018, peter.stricker(a)kamk.fi

Muut kumppanit hankkeessa ovat Kainuun ammattiopisto ja Naturpolis Kuusamosta, Framhaldsskolinn i Austur-Skaftafellssyslu, University of Iceland ja Visit Vatnajökull Islannista sekä University of the Highlands and Islands ja Lochaber Chamber of Commerce Skotlannista.