Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / 30 tarinaa KAMKista

30 tarinaa KAMKista

7.4.2022 13.05

Osa 2: Maapallon ympäri KAMKin väreissä Pyysimme KAMKin työntekijöitä ja opiskelijoita kertomaan tarinoita KAMKista, tässä niistä yksi.

"Yksi parhaista muistoista KAMKin työntekijänä liittyy reissaamiseen. Ja kuten muistot usein menee, niin sillä hetkellä kyseessä oli hiukan tiukka paikka.

Olimme matkalla Yhdysvaltoihin suurille teknologiamessuille. Pääsimme normaalisti Helsinkiin, mutta siellä kerrottiin, että New Yorkin lento on peruttu. New Yorkissa on aina talvisin yksi lumimyrsky joka kestää sen pari päivää. Muitakaan Atlantin ylittäviä yhteyksiä ei tuntunut löytyvän. Sitten virkailija sanoi, että Tokiosta löytyy jatkolento kohteeseen.

Tokiosta!

Reissua oli suunniteltu aikansa, joten meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin katsoa tämä kortti. Samalla matkustusaikaan heilahti joku 15 tuntia lisää. Tokioon päästiin hyvinkin, mutta tyynen valtameren yllä jatkolento joutui kovimpaan turbulenssiin, mitä olen koskaan kokenut. Suurin osa lennon japanilaisista matkustajista nukkui koko tämän tunnin pomputuksen läpi, se rauhoitti hieman itseänikin ja lopulta olimme perillä.

Paluumatka sujui normaalimmin Atlantin yli.

Tulimme siis kutakuinkin kiertäneeksi maapallon KAMKin väreissä :) "