Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Tehoa lohkoketjuista: Runoista digitaalista valuuttaa!

Tehoa lohkoketjuista: Runoista digitaalista valuuttaa!

23.1.2023 15.00

Oulun, Vaasan, ja Lapin yliopistojen ja KAMKin yhteisesti toteuttama Tehoa lohkoketjuista -hanke rantautuu fyysisesti Kajaaniin 9.2.2023 klo 12–17, jolloin projektin yhteydessä päästään toteuttamaan videorunotyöpaja! Työpajan tarkoituksena on luoda useampi videoitu runoesitys, joista myöhemmässä vaiheessa luodaan NFT:itä, eli non-fungible tokeneita.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan alta löytyvän Webropol-kyselyn kautta! Jos sinulla on jo tekstiaihio, jonka haluaisit kehittää videorunoksi, olet varsin tervetullut ottamaan sen mukaasi, mutta valmis materiaali ei ole millään tavalla vaatimus. Voit lähteä liikkelle puhtaalta pöydältä tai liittyä ryhmään, jolla teksti on jo olemassa. Aiempaa esiintymiskokemusta ei myöskään tarvita.

Teatterialan ammattilainen Hemmo Kauppinen fasilitoi Kajaanin tapahtumassa tekstit videointia varten, ja videoinnista vastaa asiantunteva Edukamu-tiimi.

Jokaisesta videorunosta tehdään työpajan jälkeen NFT lohkoketjuun, ja videorunon saa myös halutessaan itselleen. NFT on verkossa käytetty uusi tapa levittää tehtyä taidetta. Teoksen tekijänoikeudet säilyvät normaalisti tekijällä NFT:n luonnista huolimatta.

Tapahtuma järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun kampuksella Tieto 1 –rakennuksen tiloissa, osoitteessa Ketunpolku 1, 87101 Kajaani.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Tommi Kauppinen
p. +358 40 578 1375
tommi.kauppinen(@)kamk.fi

Ilmoittautuminen

 
Lisätietoa hankkeesta