Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.
[Hyväksyn ehdot]

Hakijalle

Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita tarinasi KAMKissa

Kun tarinasi alkaa KAMKissa

Tervetuloa opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!
Opiskelijapalveluilla tuetaan opiskelijan opintojen etenemistä sekä opiskelijan selviytymistä opiskeluun ja arkipäivään liittyvissä käytännön asioissa. Ammattikorkeakoulun koulutuspalvelut-yksikkö vastaa opiskelijapalveluista.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kolmen vuoden työkokemus.
Lue lisää
Monimuotokoulutus tarjoaa sinulle joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Voit täydentää aikaisemmin hankkimaasi alaan liittyvää osaamista tai opiskella esimerkiksi työn ohessa
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

KAMK nyt

Ajankohtaista KAMKissa juuri nyt
Ympäristömittauspäivät 20.-21.3.2019

Ympäristömittauspäivät toteutetaan jo 12. kerran KAMKin, CEMISin, SYKEn ja FWF:n yhteistyönä – tällä kertaa Vuokatin mukavissa maisemissa 20.-21.3.2019. Tämän vuoden teemana on Digital water – Etua vesienhallinnan digitalisaatiosta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Datalla viidakon valtiaaksi -seminaari 4.4.2019 klo 9-16, BioRex Kajaani

Datasta ja digitalisaatiosta puhutaan paljon, mutta millainen merkitys niillä on tosielämän liiketoiminnassa? Kuinka valjastaa tekoäly ja kasvavat tietoaineistot tuottamaan arvoa yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle? Datalla viidakon valtiaaksi -seminaari on käytännönläheistä puhetta ja nokkelia näkökulmia datan ja tekoälyn mahdollisuuksista. Tervetuloa kuulemaan valaisevia puheenvuoroja dataviidakon valloittamisesta, esimerkkejä datan hyödyntämisestä yritysten kertomana, sekä verkostoitumaan paikallisten/Kainuulaisten toimijoiden kanssa.

Lahjoita

Lahjoittamalla autat edistämään toimintaamme, kuten tulevien asiantuntijoiden kouluttamista sekä monipuolista tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoimintaa ja sillä sijoitat tulevaisuuteen. 

Palvelumme

Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kehittää asikkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee tarvelähtöisiä, soveltavia tutkimuksia.

Yhteystiedot
Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita oma tarinasi Kajaanin ammattikorkeakoulussa.
Lue lisää
Yleistä tietoa opiskelusta. Kajaanin ammattikorkeakoulussa viihdyt hyvässä porukassa ja hyödyt korkeatasoisesta opetuksesta pätevissä puitteissa!
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) kehittää asiakkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee soveltavia tutkimuksia
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa.
Lue lisää
KAMK on arvostettu yhteistyökumppani. Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme.
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

jätä yhteydenottopyyntö

KAMK sosisaalisessa mediassa

Pysy ajantasalla KAMKin tapahtumista. Seuraa meita somessa.
+