Etusivu / fi / Täydennä osaamistasi

Täydennä osaamistasi KAMKissa

Tee osaamisesta valtti työmarkkinoilla! KAMK tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia täydentää osaamista korkeakouluopinnoilla. Avoimessa AMK:ssa voit opiskella yksittäisiä lyhyitä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Tarjonnassa on työelämäosaamistasi lisääviä täydennyskoulutuksia tai asiantuntijatehtäviin valmistavia erikoistumiskoulutuksia. Valitse itsellesi sopivat opinnot oppimisen tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan. 

Toisen asteen opiskelijoille on tarjolla väylä- ja kurkistusopinnot, jotka luovat väylää KAMKin tutkinto-opintoihin, sekä KAMKstart-opinnot, joilla voit mahdollisesti varmistaa opiskelupaikan KAMKissa jo etukäteen.. Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa myös polkuopintoja, joiden kautta luot itsellesi polun KAMKiin tutkinto-opiskelijaksi.

Tutustu KAMKin jatkuvan oppimisen tarjonnan nykytilaa sekä alueen elinkeinoelämän osaamistarpeita kuvaavaan hanke-julkaisuun. Julkaisu on laadittu osana ESR-rahoitteista Tuetusti korkeakouluun ja töihin hanketta. Tutustu julkaisuun.

Koulutusalojen opintotarjontaan pääset tutustumaan koulutuskalenterissamme. Tutustu tarkemmin opintotarjontaamme alla olevista linkeistä.