Sosiaali- ja terveysala

Opiskelu onnistuu joustavimmin, mikäli pystyt käyttämään omaa kannettavaa tietokonetta tai tablettia. Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat käyttöönsä Office 365-palvelun, mikä antaa mahdollisuuden asentaa Office-ohjelmistokokonaisuuden omille laitteilleen. Käyttöoikeus kattaa Officen asentamisen viidelle henkilökohtaiselle laitteelle (tuettuina Windows, Apple ja Android). 


Sosiaali- ja terveysalalla suositeltava terveys

Sosiaali- ja terveysalalle valitulla opiskelijalla tulee olla sellainen terveys, joka ei ole esteenä asianomaisen alan tehtävissä toimimiselle. Jo opiskeluaikana kohtaat ammattitaitoa edistävässä harjoittelussa tilanteita, jotka vaativat tulevan ammattitehtävän edellyttämää terveyttä.

Tartuntatautien ehkäisemiseksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovat vastuullisia huolehtimaan, että seuraavat yleisen rokotusohjelman mukaiset perusrokotukset ovat voimassa.

Lue tarkemmin tämän sivun oikeassa reunassa olevasta lomakkeesta sekä täytä lomakkeen lopussa selvitys voimassa olevasta rokotussuojasta ja palauta se opettajatuutorille opintojen alkaessa.