Opiskelu_nettii.jpg

Etusivu>Opiskelijalle>Opiskelijan hyvinvointi>Vapaasti valittavat
KAMK Sports vapaasti valittavat

Vapaasti valittavat opintojaksot 

 Syksyllä 2015 alkaen sinulla on mahdollisuus suorittaa KAMK Sports vapaasti valittavia opintojaksoja. Kaikille opiskelijoilla on mahdollisuus valita KAMK Sports- opintojakso jossa pääset osallistumaan KAMK Sports:n liikunnallisiin ryhmiin ja kursseille sekä erilaisiin liikunta ja hyvinvointi tapahtumiin. Aktiviteettimatkailun opiskelijoilla on mahdollisuus valita KAMK Sports Instructor- opintojakso, jossa pääset kehittämään ohjaus- ja ryhmänhallintataitoja.

 

KAMK Sports Developing personal instructing skills 1-3 op (Aktiviteettimatkailu)

Sisältö: KAMK Sportis- korkeakoululiikunnan ohjaaminen yksilöllisellä aikataululla lukuvuoden aikana. Tavoitteena on liikunta- ja ohjausosaamisen kehittyminen. Ohjausten sisältö suunnitellaan KAMK:n liikunnanohjaajan kanssa ja suunnitelma hyväksytetään opettajalla.

          

KAMK Sports 2 op (Koko KAMK)

Kurssin tavoitteena on hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn edistäminen liikunnan avulla. Toteutus: Opiskelija laatii henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittämissuunnitelman ja osallistuu KAMK Sports- korkeakoululiikunnan ohjattuun toimintaan. Osallistuminen todetaan liikuntapassin avulla.