Etusivu / fi / Opiskelijalle / Hyvinvointipalvelut / Muut opiskelijayhdistykset

Kajaanin liikunnanohjaajaopiskelijat ry.

Kajaanin liikunnanohjaajaopiskelijat ry. on perustettu syksyllä 2007. Yhdistyksestä käytetään lyhennettä Loikka ja se kuuluu kannatusjäsenenä Nuoriso- ja liikunta-alan asiantuntijat ry:hyn (Nuoli ry).

Loikan tarkoituksena on ajaa jäsentensä oikeudellisia, ammatillisia ja sosiaalisia etuja, kehittää opetuksen ja opiskelun sisältöä sekä edistää liikunnanohjaajaopiskelijoiden opiskelijakulttuuria. Yhdistyksen tarkoituksena on myös toimia jäsentensä yhdyssiteenä yritys- ja yhteisömaailmaan verkostoitumalla kainuulaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Loikka järjestää kokouksia, tiedotus-, koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, huvitapahtumia sekä kilpailuja.

Loikka jäseneksi voi liittyä kuka tahansa liikunnan- ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskeleva henkilö.
 
Loikka Facebookissa

Yhteystiedot:

Pihla Ylitalo
Puheenjohtaja
Liikunnan- ja vapaa-ajan koulutusohjelma; slo12s
puh: 040 869 7217
s-posti: pihla.ylitalo(ät)kamk.fi
 
Tanja Ihalainen
Varapuheenjohtaja
Liikunnan- ja vapaa-ajan koulutusohjelma; alk14s
s-posti: als14stanjai(ät)kamk.fi 

Kajaanin tradenomiopiskelijat KAATO ry

Kajaanin Tradenomiopiskelijat KAATO ry on Kajaanin ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden paikallinen edunvalvoja ja Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n jäsenyhdistys.

Toimintaa johtaa yhdistyksen syyskokouksen valitsema hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja sekä 4-6 jäsentä.
KAATO ry:n tärkein tehtävä on valvoa kajaanilaisten tradenomiopiskelijoiden etuja kampuksella sekä sen ulkopuolella työelämässä ja harjoittelussa. Pyrimme kehittämään opetuksen laatua ja asianmukaisuutta sekä parantamaan tradenomiopiskelijoidemme tietoisuutta  tradenomien monipuolisista mahdollisuuksista erilaisissa työelämän tehtävissä. Toimimme yhdessä TROL ry:n sekä sen muiden jäsenyhdistysten kanssa pyrkien luomaan tradenomiopiskelijoille mahdollisimman hyvät opiskeluolosuhteet.

Yhdistyksemme järjestää yhdessä muiden alueen opiskelijajärjestöjen sekä opiskelijakunta KAMOn kanssa erilaisia tapahtumia kaikille opiskelijoille ja jäsenilleen.

Meidät löytää myös facebookista. 

Jäseneksi voit liittyä TROL ry:n sivuilla (http://www.trol.fi/106) täyttämällä tietosi ja valitsemalla jäsenyhdistykseksi "Kajaanin tradenomiopiskelijat KAATO ry". Jäsenyys on maksuton ja tarkoitettu ainoastaan tradenomiopiskelijoille.

YHTEYSTIEDOT

Saara Nyyssönen
Puheenjohtaja
puh: 050 406 8836
s-posti: saara.nyyssonen(at)kamk.fi

Hallituksen jäsenet:
Henri Juntunen (varapuheenjohtaja)
Riina Kyllönen
Miikka Ketonen
Natalie Francett