Koronavirukseen liittyvät ohjeet KAMKissa

Nämä sivut on luotu 03/2020, päivitetty viimeksi 22.4.2021

Kajaanin ammattikorkeakoulu seuraa koronavirustilannetta aktiivisesti. Noudatamme toiminnassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Tälle sivulle kokoamme tietoa, miten toimia pandemian aikana. 

Epidemiatilanteen muuttuessa ohjeistuksia voidaan joutua muuttamaan nopeasti. Uusista ohjeistuksista tiedotetaan aina myös sähköpostitse.

 

Noudatathan turvallisuusohjeitamme

KAMKin opiskelijoita, henkilöstöä sekä sidosryhmiä pyritään suojaamaan tehokkaasti tartunnalta. Sen vuoksi noudatamme yhteisiä turvallisuusohjeita:

  • tule kampukselle vain täysin terveenä
  • muista käyttää maskia
  • noudata turvavälejä
  • huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta
  • lataa Koronavilkku-sovellus

 

Uusimmat muutokset ja lisäykset

*)Päivitetty 22.4.2021

KAMK jatkaa etäopetusta kevätlukukauden loppuun saakka.
 
Tentit, uusinta tentit sekä muut osaamisen osoittamisen tehtävät pyritään järjestämään etävälinein.  Opettajat informoivat suoritustavoista.
 
Sellaiset lähiopetusta edellyttävät opintosuoritukset, jotka lykkäisivät jatkossa valmistumista tai harjoitteluja pyritään tilanteesta huolimatta järjestämään lähiopetuksena. Näitä ovat esimerkiksi SOTE:n kädentaitojen harjoitukset (kuten rokoteharjoitukset) tai tekniikan betonilaboratoriot, jotka voisivat lykätä valmistumista merkittävästi. Ohjeet turvallisesta matkustuksesta ja opiskelusta pienryhmissä löytyvät intrasta (vaatii kirjautumisen). Kurssien käytännön toteutuksista tietoa opettajilta.

Hengityssuojaimia ja turvaohjeita edellytetään noudatettavaksi.

Kirjastosali pidetään suljettuna. Asiakkaat voivat hoitaa lainaukset sähköpostilla (amkkirjasto@kamk.fi) tai Whatsapp-viestillä (044-715 7042). Kirjat pakataan asiakkaan nimellä varustettuun muovipussiin. Kirjojen noutopiste on kirjaston aulassa.

Opintotoimisto palvelee etänä. Kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään joko sähköpostitse tai puhelimitse. Vierailuista opintotoimistossa voi sopia erikseen tapauskohtaisesti.
 
Hallintopalvelut toimivat etäyhteyksin, kuten tähänkin saakka.
 
KamIT palvelupiste palvelee arkisin normaalisti (klo 8.30 - 11.00 ja 12.00 - 15.00), asiointi palvelupisteellä yksi asiakas kerrallaan.

Liikuntatilat ovat 19.4. alkaen käytettävissä. Tiloissa on 20 henkilön rajoitus, mikäli turvaetäisyydet voidaan säilyttää. Turvaetäisyyttä (2 metriä) ja hygienia ohjeistusta tulee noudattaa.