Tapahtumaan liittyminen

Pääset liittymään mukaan tapahtumaan 7.10.2021 klo 8.45 alkaen. Virallinen ohjelma alkaa klo 9.00, mutta voit tutustua tapahtuman esittelypisteisiin jo 8.45 alkaen.

Näin pääset tapahtumaan

Mene osoitteeseen https://events.liveto.io/events/visit-kamk 

Tapahtumaan osallistumiseen on kaksi vaihtoehtoa:

  1. voit luoda itsellesi käyttäjätilin
  2. voit kirjautua sisään vierailijana


Suosittelemme käyttäjätilin luomista, silloin tapahtuma-alustan kaikki ominaisuudet ovat käytettävissäsi ja esimerkiksi arvontoihin osallistuminen on helpompaa.

Näin luot käyttäjätilin etukäteen:

  1. Mene osoitteeseen https://events.liveto.io/signup ja syötä sähköpostiosoitteesi.
  2. Mene sähköpostiisi ja klikkaa sähköpostiin tulevaa vahvistuslinkkiä.
  3. Syötä vaaditut tiedot ja täydennä halutessasi muut profiilin tiedot.

Näin luot käyttäjätilin tapahtumapäivänä:

Käyttäjätilin voit luoda samalta tapahtumasivulta klikkaamalla ´´Kirjaudu sisään´´ tai ´´Tili´´. Sähköpostiisi toimitetaan aktivointilinkki, jonka avulla vahvistat käyttäjätiliin liitetyn sähköpostin. 

Liveton käyttöön suositellaan Chrome-selainta, mutta alusta toimii myös Firefox- ja Edge-selaimilla. Varmista myös, että selain on päivitetty. Älä pidä muita ohjelmistoja tai välilehtiä auki tapahtuman aikana. Suosittelemme käyttämään tietokonetta virtuaalitapahtumaan osallistumiseen. Mobiilissa ei tueta kaikkia toiminnollisuuksia.  

Jos koet ääni- tai kuvaongelmia, kirjaudu ulos sekä päivitä tai uudelleenkäynnistä selainikkuna. Varmista myös, että ongelma ei ole palomuurissasi, mikäli esimeriksi osa sisällöstä jää näkymättä tai koet muita teknisiä ongelmia. 

 

Ohjeita tietohallinnolle/tekniselle vastaavalle

Palomuurit saattavat haitata virtuaalitapahtuma-alustan ja sessioiden toimintaa, joten parhaan toimivuuden takaamiseksi UDP-yhteydet osoitteesta jvb.liveto.io porteista 30300-30500 tulisi sallia.
Tavallisen käyttäjän ei yleensä tarvitse tehdä palomuuriin muutoksia, mutta mikäli kyseessä on esimerkiksi organisaation laite sekä verkkoyhteys, jossa palomuurit ovat tiukemmat, teknistä vastaavaa voi pyytää tarkistamaan UDP-yhteydet.

Jos haluat osallistua verkostoitumishetkiin, varmista, että käytössäsi on riittävä verkkoyhteys. Verkkoyhteyden on hyvä olla langallinen ja vähintään 5mbs/2mbs. Paras laatu saavutetaan vähintään 30mbps/10mbps -yhteydellä.

 

Palaa takaisin Visit KAMK -tapahtumasivulle