Etusivu / fi / KAMK / Toiminta / Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

Kansainvälistyminen on jo pitkään ollut yksi korkeakoulupolitiikan keskeisistä tavoitteista ja korkeakoulujen omien strategioiden ytimessä. Tavoitteena on kehittää korkeakouluista aidosti kansainvälisiä opiskelu- ja työyhteisöjä, joissa henkilöstön kansainvälinen kokemus ja yhteydet parantavat tutkimuksen ja opetuksen laatua sekä tukevat opiskelijoiden kansainvälistymistä.

Kaikissa koulutuksissamme on kansainvälisten asioiden koordinaattori, joka opetustyönsä ohella hoitaa alansa kansainvälisiä asioita. Kansainvälisyyteen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä joko KV-koordinattoreihin tai KV-palveluiden henkilöstöön. 

Erasmus+ korkeakoulutukselle

Erasmus+ korkeakoulutukselle on EU:n vaihto- ja yhteistyöohjelma, jonka avulla edistetään korkeakoulutuksen kansainvälistymistä ja laatua. Voidakseen osallistua Erasmus+ -ohjelmaan, korkeakoululla on oltava Euroopan komission myöntämä Erasmus-peruskirja, Erasmus Charter for Higher Education. Peruskirjaan kiinteästi liittyvässä European Policy Statementissä kuvataan mm. se, miten korkeakoulussa hallinnoidaan Erasmus-toimintoja ja miten varmistetaan Erasmus+ -ohjelmasta rahoitettavan liikkuvuuden ja hankkeiden korkea laatu. 

  • Erasmus Charter: 29528-EPP-1-2014-1-FI-EPPKA3-ECHE
  • PIC-koodi: 949621465
  • Erasmus-koodi: SF Kajaani05 

   

UArctic_logo_cmyk.png   Kajaanin ammattikorkeakoulu on liittynyt elokuussa 2017 pohjoisten korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten verkostoon (University of the Arctic - UArctic). Verkoston jäsenyys vahvistaa KAMKin toimintaa ja takaa, että KAMK on entistä aktiivisemmin mukana pohjoisen kehittämisessä. Lisätietoa verkostosta ja sen jäsenistä: http://www.uarctic.org/

 

KV-palvelut
Meira Kaikkonen. KV-päällikkö
GSM 044 7101 617

Kirsi Sievers, KV-suunnittelija
GSM 044 7101 616

Sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@kamk.fi
KV-koordinaattorit
Liiketoiminta:
Erja Karppinen

Tietojärjestelmät:
Deepak KC / peliala, datacenter, tietotekniikka

Aktiviteettimatkailu:
Peter Stricker / matkailu
Kari Partanen / liikunta

Sairaan- ja terveydenhoito:
Jaana Härkönen

Insinöörikoulutus:
Sanna Leinonen / kone-, kaivos- ja rakennustekniikka

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@kamk.fi