Etusivu / fi / KAMK / Lahjoitukset

Lahjoita - tue tulevaisuuden osaajia ja aluekehitystä

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) on tärkeä alueen elinkeinoelämän yhteistyökumppani ja osaavan työvoimaan kouluttaja. Tahdomme hyödyntää kainuulaista osaamista organisaatio-rajojen yli kansallisen ja kansainvälisen vaikuttavuuden kasvattamiseksi.
Lahjoituksien ja valtion vastinrahan avulla KAMK kantaa laajaa aluekehittämisen vastuuta yhdessä koulutus-, tutkimus- ja kehitysorganisaatioiden sekä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.  Lahjoittamalla autat edistämään toimintaamme, kuten tulevien asiantuntijoiden kouluttamista sekä monipuolista tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoimintaa ja sillä sijoitat tulevaisuuteen. 

banneri_netti.png

Lahjoituksenne voi auttaa meitä edistämään alueen toimijoiden mahdollisuuksia kehittyä huippuammattilaiseksi seuraavilla aloilla:

Hyöty moninkertaistuu

Vastinrahan avulla lahjoittamasi raha moninkertaistuu.

Kun lahjoitat viimeistään 31.12.2018, hyöty moninkertaistuu, sillä valtio maksaa lahjoituksille vastinrahan. Vastinrahoitusta jaetaan suhteessa
ammattikorkeakoulujen keräämään yksityiseen pääomaan.

Lisää tietoa vastinrahasta

Miten voin lahjoittaa?

Lahjoita täyttämällä verkkolomake. Lahjoituksen voit tehdä minkä suuruisena haluat. Jokainen summa on merkityksellinen ja pienikin lahjoitus on arvokas. Yli 850 euron lahjoituksen voi vähentää verotuksessa eli tehdä ns. lahjoitusvähennyksen. Vastinrahaan oikeutettu lahjoitus tulee osoittaa korkeakoulun kehittämiseen yleisesti, yli 10 000 euron lahjoituksen saa kohdentaa myös suoraan koulutusalalle.

Täytä lomake alle 10 000 euron lahjoituksesta

Lahjakirja

Yksityishenkilöiden, yhteisöjen ja yritysten tulee täyttää vähintään 10 000 euron lahjoituksesta lahjakirja. Näin varmistamme, että lahjoituksesi käsitellään verovähennyksissä asianmukaisella tavalla.

Täytä lahjakirja yli 10 000€ lahjoituksesta

Tutustu vero-ohjeisiin:

Lahjoittajat

Kiitämme kaikkia lahjoituksen tehneitä. Julkaisemme sivuillamme luvan antaneiden lahjoituksen tehneiden yhteisöjen sekä yksityishenkilöjen tiedot.

Lahjoittajat
Yhteystiedot
Anne Väätäinen
nimi.sukunimi@kamk.fi
044 7101 602
Yleistä rahankeräyksestä

Lakimuutoksen myötä ammattikorkeakouluilla on mahdollisuus kerätä varoja toimintansa tukemiseen. Lahjoitus on vastikkeeton. Ammattikorkeakoululaissa (932/2014) tarkoitetulla ammattikorkeakoululla on oikeus toimeenpanna rahankeräyksiä varojen hankkimiseksi mainitun lain 4 §:ssa tarkoitetuista tehtävistä huolehtimiseen sekä vuosina 2017-2019 ammattikorkeakoulun pääomittamiseen. 

Kajaanin ammattikorkeakoulun rahankeräyslupa RA/2018/214 (poliisihallitus myöntänyt 23.02. 2018), lupa on voimassa 23.02.2018 - 31.12.2019 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

KAMK

Pähkinänkuoressa
• pieni ammattikorkeakoulu, mutta suuri AMK-yksikkö
• n. 2 200 opiskelijaa 
• n. 220 (htv) työntekijää, josta opetushenkilöstöä n. 120
• vuodesta 1992 on valmistunut yli 5 500 insinööriä, tradenomia, 
sairaan- ja terveydenhoitajaa, liikunnanohjaaja ja restonomia
• jokainen opiskelija suorittaa harjoittelun yrityksessä
• suurin osa opinnäytetöistä on tehty kehittämistehtävänä yritykselle
• yli 100 kansainvälistä kumppania
• käynnissä yli 50 tutkimus-, kehittämis-, ja innovaatiohanketta
• tutkimus- ja kehittämistoiminnan volyymi 3,5 miljoonaa euroa