Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMK aloittaa sairaanhoitajakoulutuksen Pyhäjärvellä ensi syksynä

Uutisarkisto

KAMK aloittaa sairaanhoitajakoulutuksen Pyhäjärvellä ensi syksynä

5.10.2021 10.54

Pyhäjärven kunta, Selänne Kuntayhtymä ja Kajaanin ammattikorkeakoulu aloittavat yhteistyössä sairaanhoitajakoulutuksen Pyhäjärvellä. Opinnoilla pyritään takaamaan ammattitaitoisten sairaanhoitajien kouluttaminen kohdennetusti alueelle.

Kolme ja puoli vuotta kestävä sairaanhoitajatutkinto toteutetaan monimuoto-opintoina. Opinnot alkavat syksyllä 2022. Opinnot on suunniteltu niin, että ne voidaan toteuttaa työnohessa. Opinnot suoritetaan verkko-opetuksen ympäristöjä hyödyntäen. Lähiopetusta on Pyhäjärvellä noin kahden viikon välein ja lisäksi opintoihin kuuluu opiskelua KAMKin simulaatioympäristössä kaksi päivää lukuvuodessa.

”Olemme kehittäneet pitkäjänteisesti mallia, jossa alueen tarpeista lähtevää, ammatillista korkeakoulutusta voidaan tuottaa suurien kaupunkien lisäksi pienemmissä kaupungeissa. Olemme iloisia uudesta yhteistyöstä Pyhäjärven ja Selänteen kuntayhtymän kanssa. Haluamme olla jatkossakin rakentamassa entistä saavutettavampaa ja kattavampaa korkeakoulutusta koko Suomeen.” kertoo rehtori Matti Sarén.

”Selänteen alueella haluamme olla vahvasti kehittämässä hoitotyön koulutusta ja mahdollistaa uralla etenemisen ja opiskelun lähellä kotipaikkaa” kertoo terveys- ja vanhuspalveluiden johtaja Hannele Koski.

Haku Pyhäjärvellä alkavaan sairaanhoitajakoulutukseen on 16.-30.3.2022. Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi

Lisätietoja:
Minna Hökkä 
koulutusjohtaja
p. 044 7157078
minna.hokka(@)kamk.fi

Matti Sarén
Rehtori
p. 044 7101 600
matti.saren(@)kamk.fi