Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / ELÄMÄNI PELI – Game of My Life nuorten elämänhallinnan tueksi

Uutisarkisto

ELÄMÄNI PELI – Game of My Life nuorten elämänhallinnan tueksi

gameofmylife.png
10.10.2014 10.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun Hette (Health, Technology & Business) hankkeessa on kehitetty eteenpäin vuonna 2011 valmistuneen Elämäni pelin -demoversiota. Pelin idea on lähtenyt nuorisopsykiatrian tarpeesta löytää uusia menetelmiä, joilla tavoitetaan nuori oman maailmansa kautta.

Elämäni peli – Game of My Life on suunnattu 16 -19 -vuotiaille nuorille. Peli on toteutettu visuaalisena novellina, jossa keskeisessä roolissa on tarina ja pelaajan tekemät valinnat. Pelaaja valitsee hahmon taustakuvausten perusteella ja pystyy tekemään hahmon elämänvalintoja kodin, koulun ja vapaa-ajan tarinoissa.

Pelin kehityksessä on ollut mukana monialainen tiimi, sillä terveyspelin kehitys vaatii monen tahon yhteistyötä. Itse pelikehitystiimi muodostui lahjakkaista pelialan opiskelijoista: Taiga Studios tiimiin kuuluivat peligraafikot, peliohjelmoija/tiimin vetäjä ja pelisuunnittelija/käsikirjoittaja. Aihealueeseen liittyvää asiantuntijatukea saatiin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisilta ja opiskelijalta, kansainväliseltä osaajalta ja KAMK:n opettajilta.

Pelin ensimmäinen versio on nyt valmis ja se on pelattavissa osoitteessa http://www.elamanipeli.com. Peli toimii parhaiten Google Chrome ja Mozilla Firefox selaimilla. Peli on englanninkielinen.

 Lisätietoja:   

Osaamisaluevastaava Tanja Korhonen, Tietojärjestelmät
puh.  044 7101 009          

Lehtori Teija Ravelin, Sairaan- ja terveydenhoito, mielenterveystyö     
puh. 044 7101  273