Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Koulutus- ja harrastustoiminta esillä AMK:n Avoimet ovet -tapahtumassa

Uutisarkisto

Koulutus- ja harrastustoiminta esillä AMK:n Avoimet ovet -tapahtumassa

7.10.2013 9.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun Avoimet ovet -tapahtuma järjestetään kahdeksannen kerran keskiviikkona 9.10.2013. Tapahtumassa esitellään ammattikorkeakoulun opintomahdollisuuksia sekä Kajaania opiskelupaikkakuntana. Tapahtumassa esittäytyy myös alueen harrastustoimijoita.

Vimpelinlaakson ja Kajaanin harrastusmahdollisuudet tulevat opiskelijoille tutuksi messutilassa (TAITO 2 liikuntasali). Oheisohjelmana on myös 8-ottelun toinen kilpailulaji, jossa ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilöstö kisaavat tikanheiton mestaruudesta klo 12:00-12:30.

”Haluamme tuoda esille paikkakunnan harrastustoimintaa sekä opintojen aikaisen ohjaus- ja neuvontapalvelujen merkityksen hyvän yhteishengen ja opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäjänä. Kun opiskelijoita tuetaan riittävän monipuolisesti opintojen aikana, on sillä selvä vaikutus opintojen läpäisyyn sekä meille annettavaan palautteeseen. Esimerkiksi opiskelijoiden valtakunnallisessa päätöskyselyssä olemme olleet useana vuonna valtakunnan paras ja aina viiden parhaan joukossa. Lisäksi meidän opiskelijat valmistuvat Pohjois-Suomen ammattikorkeakouluista nopeimmin (ns. ”viidessä vuodessa valmistuvat)”, kertoo opintoasiainpäällikkö Airi Meriläinen.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään yksipäiväisenä. Tapahtumaan on kutsuttu opintojensa loppuvaiheessa olevia toisen asteen opiskelijoita Kainuusta ja Koillismaalta. Syksyn kuluessa käynnistyy myös KAMK Roadshow – kouluvierailukiertue, jonka aikana Kajaanin amk:n opiskelijat ja henkilökunta vierailevat lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa ympäri Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan.

Avoimet ovet –tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tapahtumasivuilta: http://www.opiskelijankajaani.fi/Suomeksi/Avoimet_ovet/Ohjelma.iw3

Ensimmäiset vieraat saapuvat klo 8:15 ja viimeiset bussit lähtevät kotimatkalle noin klo 14:30. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!

Lisätietoja:

Opiskelijan Kajaani/AMK:n Avoimet ovet –tapahtumasta:

Heli Itkonen, osaamisaluejohtaja liiketoimintaosaaminen ja innovaatiot, puh. 044 7101 447, heli.itkonen(at)kamk.fi

Airi Meriläinen, opintoasiainpäällikkö, puh. 044 7101 618, airi.merilainen(at)kamk.fi