Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Virtuaalisesta pakopelistä apua nuorten ammatilliseen kuntoutukseen - KAMK:in osatuottamaa peliä esitellään toukokuussa

Uutisarkisto

Virtuaalisesta pakopelistä apua nuorten ammatilliseen kuntoutukseen - KAMK:in osatuottamaa peliä esitellään toukokuussa

14.5.2021 9.14

Virtuaalinen pakopeli Mysteeri tuo apua nuorten ammatilliseen kuntoutukseen. KAMK on mukana tuottamassa peliä, jonka avulla ammatillisessa kuntoutuksessa olevat nuoret ja nuoret aikuiset voivat opetella esimerkiksi elämänhallintaa, työpaikan etsimistä, opiskelupaikan hakemista ja talouden hallintaa.

Mysteeri 24/7 -hankkeen toimijat, KAMK, Laurea ja Hamk, järjestävät 26.5. webinaarin (kello 14.00-15.30), jossa on mahdollisuus päästä näkemään otteita pilotointivaiheessa olevasta pelistä, tutustua työstettävään käsikirjaan ja keskustella niihin liittyvistä ajatuksista yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

Virtuaalinen pakopeli tehdään Kelan ammatillisessa kuntoutuksessa oleville nuorille ja nuorille aikuisille. Peliä voivat hyödyntää myös muut nuorten kanssa toimivat ammattilaiset sekä koulutusorganisaatiot. Lisäksi hankkeessa tuotetaan ammattilaisten käsikirja pelin soveltamisen tueksi. 

Kelan ammatilliseen kuntoutukseen voivat päästä 16–29-vuotiaat, jotka tarvitsevat tukea jokapäiväisen elämän erilaisiin haasteisiin. Kuntoutusmuoto sopii esimerkiksi nuorelle, joka ei ole vielä löytänyt sopivaa opiskelualaa tai työpaikkaa tai opiskelu on keskeytynyt.

llmoittauduthan 23.5.21 mennessä (taina.romppanen@kamk.fi). Saat tämän jälkeen Teams-kutsun webinaariin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Projektipäällikkö, lehtori
Taina Romppanen
p. 044 7101 232
taina.romppanen@kamk.fi