Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMK:sta valmistuneen opiskelijan opinnäytetyö palkittiin parhaana

Uutisarkisto

KAMK:sta valmistuneen opiskelijan opinnäytetyö palkittiin parhaana

16.11.2013 17.00

Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL ry:n opinnäytetyökilpailun palkinto Kajaanin AMK:sta valmistuneelle

Kajaanin AMK:sta keväällä 2013 rakennusinsinööriksi valmistuneen Mikko Kemppaisen opinnäytetyö ”Tyypilliset kosteusvauriot ja niiden korjaaminen” on palkittu RKL:n lopputyökilpailussa. Kilpailun parhaaksi arvioidun työn tulokset perustuvat 125:ssä eri kosteusvauriokohteessa tehtyihin havaintoihin. Työn liitteeksi Mikko Kemppainen laati rakennusalan opiskelijoille ja ammattilaisille suunnatun koulutuspaketin, jossa rakenteiden ongelmakohdat tuodaan selkeästi esille. Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL ry ja ohjaavana opettajana toimi Antti Muhonen.

Insinöörityön tulokset esiteltiin rakennusalan ammattilaisille RKL:n liittokokouksessa 16.11. Mikkelissä. Palkinnon suuruus on 500 €.

Mikko Kemppainen työskentelee tällä hetkellä Sartek Oy:ssä, joka on rakennusten kuntotutkimukseen ja korjausrakentamiseen erikoistunut kajaanilainen yritys.

Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL ry on lähes 10 000 rakennusalan asiantuntijan järjestö. Se edistää hyvää rakentamista ja vaikuttaa valtakunnallisesti monissa rakennusalaan liittyvissä työryhmissä.