Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kainuulainen Joulutori opiskelijoiden projektina

Uutisarkisto

Kainuulainen Joulutori opiskelijoiden projektina

15.11.2012 12.00

Jouluhenkinen myyntitapahtuma Joulutori avaa ovensa kävijöilleen perinteisesti Itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna 8.-9.12.2012 (klo:10.00-16.00) Kajaanihallilla. Joulutori-tapahtuma järjestetään 14. kerran, mutta ensimmäistä kertaa koko tapahtuman järjestysvastuu on Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoilla. Aikaisempina vuosina Kainuulainen Joulutori on järjestetty ProAgrian sekä Kainuun maa - ja kotitalousnaisten piirikeskuksen toimesta.  Valmistautumiseen ja läpiviemiseen on koottu projektiryhmiä usealta eri koulutusalalta ja projektit ovat osa opiskelijoiden opintoja. Projektin myötä opiskelijat saavat kokemusta tapahtuman järjestämisestä ja pääsevät toteuttamaan ideoitaan sekä luovuuttaan käytännössä.

Kainuulaiselle Joulutorille saapuu noin 120 näytteilleasettajaa Kainuusta ja lähialueelta. Myynnissä on jouluisia tuotteita mm. kainuulaisia käsitöitä, leivonnaisia ja lahjatavaroita. Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä ja ylläpitämä kahvio palvelee kävijöitään koko viikonlopun ajan.

Ulkona on tarjolla kahvia, makkaraa ja erilaisia aktiviteetteja koko perheelle mm. seikkailurata.
Yläkerrassa on tarjolla kasvomaalausta sekä joulupukki perheen pienimmille. Tapahtumassa mahdollista mittauttaa myös verenpaine opiskelijoiden toimesta.

Lisätietoja

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Annamaija Juntunen
Koulutusohjelmavastaava
Puh. 044 710 1014
etunimi.sukunimi@kajak.fi

Markkinoinnin opiskelijat

Heli Roivainen    KHL11SHeliR@kajak.fi 
Niina Kauppinen KHL11SNiinaK@kajak.fi