Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin ammattikorkeakoulu avaa ovensa virtuaalisesti Visit KAMK-tapahtuman muodossa

Uutisarkisto

Kajaanin ammattikorkeakoulu avaa ovensa virtuaalisesti Visit KAMK-tapahtuman muodossa

1.10.2021 15.30

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) järjestää torstaina 7.10.2020 klo 9:00-15:00 virtuaalisen Visit KAMK-tapahtuman. Tapahtumassa esitellään KAMKin koulutuksia, kampusta ja palveluita live-lähetysten sekä esittelypisteiden avulla. Tapahtuma on kaikille avoin. Visit KAMK -tapahtumassa yhdistyvät KAMKin koulutusesittelyt sekä Opiskelijakunta KAMOn järjestämä Ura- ja rekrymessut.

KAMKin virtuaalitapahtumaan voi osallistua verkkosivuilla osoitteessa kamk.fi/visitkamk. Virtuaalitapahtuman vierailijat voivat tutustua KAMKin kampukseen ja palveluihin live-lähetysten, esittelypisteiden ja tehtävien muodossa. Visit KAMK -tapahtuman koulutusesittelyissä on mukana televisiosta ja radiosta tuttu Ile Uusivuori.

”Kutsumme tapahtumaan mukaan kaikki kiinnostuneet. Tapahtumapäivän aikana lähetämme live-lähetyksiä eri koulutuslavoilta ja tarjoamme kattavan katsauksen mm. KAMKin koulutusten sisältöihin, hakemiseen ja jatkuvan oppimisen väylään. Opiskelijakunta KAMOn järjestämät Ura- ja rekrymessut ovat osa KAMKin ura- ja rekryohjausta, mutta myös tapahtumavieraille erinomainen mahdollisuus verkostoitua yritysten kanssa”, kertoo viestinpäällikkö Tanja Keränen.

Ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta ovat vahvasti mukana tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa. Opiskelijoiden rooli on tärkeä myös tapahtumapäivänä.
”Opiskelijat ovat mm. suunnitelleen live-lähetysten lavasteet ja he hoitavat myös osan live-lähetysten striimauksista”, kertoo Keränen.

Ura- ja rekry -messut

Ura ja rekry -messuilla yritykset ja yhteisöt esittelevät toimintaansa. Tapahtumassa opiskelijat ja työnantajat voivat tavata ja verkostoitua. Työnantajat esittelevät projekteja tai opinnäytetyön aiheita sekä työ- ja harjoittelupaikkoja.

Pääyhteistyökumppaneina toimivat: ALTEN Finland, Alva hyvinvointi - avopalvelut Kainuu, Bittium Wireless Oy, CSC, Devecto Oy, Eezy Henkilöstöpalvelut, Huawei, Kainuun Yrittäjät, Kainuun Sote, Kajaanin kaupunki, Kajaanin kaupunki kansainväliset palvelut sekä Toppa-hanke, LähiTapiola Kainuu-Koillismaa, OP Kainuu, Osuuskauppa Maakunta, Škoda Transtech Oy, Terrafame sekä Valmet Automation Oy. Mukana myös monia muita yhteistyökumppaneita, joihin pääsee tutustumaan messupäivänä.

Ura- ja rekrylavalla on ohjelmaa työnhakuun liittyen koko tapahtumapäivän ajan. Juontajana toimii Ollis Leppänen, joka on pitkänlinjan yrittäjä ja yritysvalmentaja. Lavalla esitettävän ohjelman lisäksi näytteilleasettajilla on myös omaa ohjelmaa esittelypisteillään.

Lisätietoja

Tanja Keränen
viestintäpäällikkö, Kajaanin ammattikorkeakoulu
p. 044 7101 641
tanja.keranen(@)kamk.fi

Mira Nukari
toiminnanjohtaja, Opiskelijakunta KAMO
p. 044 986 44 55
mira.nukari(@)kamk.fi