Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Vielä ehdit hakea englanninkieliseen koulutukseen

Uutisarkisto

Vielä ehdit hakea englanninkieliseen koulutukseen

8.2.2013 10.00

Valtakunnallinen yhteishaku vieraskieliseen koulutukseen käynnistyi maanantaina 7.1.2013. Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tarjolla vieraskielisiä koulutusohjelmia kaksi: Degree Programme in International Business (BBA) ja Degree Programme in Sports and Leisure Management. Molemmissa koulutusohjelmassa aloituspaikkoja on 20 ja opetus tapahtuu kokonaan englanniksi. Koulutukset kestävät 3,5 vuotta ja niiden laajuus on 210 op. Hakuaika koulutuksiin on 7.1.-12.2.2013.

Opiskelu tapahtuu kansainvälisessä ympäristössä, sillä noin 60 % opiskelijoista on ulkomaalaisia tutkinto-opiskelijoita.  Joukossa on lisäksi vaihto-opiskelijoita eri yhteistyökorkeakouluista ympäri maailmaa. Opiskelijoita kannustetaan suorittamaan opintoja ja harjoittelujaksoja ulkomailla, sillä kansainvälisen kokemuksen ja kielitaidon kartuttaminen on olennainen osa vieraskielisiä opintoja.
Valintakoe molempiin koulutusohjelmiin järjestetään huhtikuussa Kajaanissa. Kokeessa testataan mm. hakijan kielitaitoa.

Haku koulutusohjelmiin tapahtuu netissä www.admissions.fi ja lisätietoja koulutuksista saa Kajaanin ammattikorkeakoulun nettisivuilta www.kamk.fi

Lisätietoja
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Admissions Office
Anastasia McAvennie
Puh. +358 44 7101 229
admissions(at)kamk.fi
www.kamk.fi