Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMKin joululahjoitus KAKSin hoitajille koronaepidemian eturintamaan

Uutisarkisto

KAMKin joululahjoitus KAKSin hoitajille koronaepidemian eturintamaan

15.12.2020 9.25

Kajaanin ammattikorkeakoulu lahjoittaa joulukorttirahat, 2000 euroa, tänä vuonna KAKSin (Kainuun keskussairaalan) koronaepidemian eturintamaan, hoitajille ja tartuntaketjujäljitystyöhön.
 
Koronan vastainen taistelu on yhteistä meille kaikille. Tässä työssä ovat eturintamassa ensihoito, drive-in testaus ja tartuntaketjujen jäljittäjät. Lahjoituksella tuetaan hoitajiien jaksamista näissä tehtävissä.
 
” Tällä lahjoituksella haluamme erityisesti kiittää sairaanhoidon henkilökuntaa merkityksellisestä työstä ja myös kiinnittää yhteistä huomiota siihen, että nämä ihmiset tekevät töitä ja suojelevat meitä väsymättä myös loma-aikoina kuten jouluna ja uutena vuonna”, toteaa rehtori Matti Sarén. ”Meistä jokainen voi omilla teoillaan tukea taistelua, noudattaa ohjeistuksia ja toimia niin, että viruksen mahdollisuudet levitä ovat minimaaliset”, hän jatkaa.

Joululahjoituksen luovutti KAMKin puolesta rehtori Matti Sarén 15.12.2020. Lahjoituksen vastaanotti ylihoitaja Tiina Kähkönen.
 
” Kiitämme lämpimästi saamastamme lahjoituksesta. Tuntuu hyvältä saada kiitosta ja huomiota tekemästämme työstä, jonka itsekin näemme tärkeänä ja arvokkaana tänä haasteellisena aikana. ” kertoo akuuttihoidon ylihoitaja Tiina Kähkönen.
 
KAMKin joulukortteihin varatut rahat on jo useamman vuoden ajan osoitettu tukemaan paikallista toimintaa eri muodoissa. 
 
KAMK ja KAKSin väki toivottaa kaikille turvallista Joulunaikaa ja Hyvää Uutta vuotta 2021 , pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisistamme.                    

Ambulanssin edessä viisi miestä ja yksi nainen. Kaksi keskimmäistä henkilöä pitää kädessään paperia, jossa lukee lahjoitus 2000 euroa.
 
Lisätietoja:
Kajaanin ammattikorkeakoulu
rehtori
Matti Sarén
p. 044 7101 600, matti.saren@kamk.fi