Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Konetekniikan insinöörin ja liikunnanohjaajan koulutukset vetovoimaisia syksyn yhteishaussa

Uutisarkisto

Konetekniikan insinöörin ja liikunnanohjaajan koulutukset vetovoimaisia syksyn yhteishaussa

20.9.2018 8.48

Korkeakoulujen valtakunnallinen syksyn yhteishaku päättyi keskiviikkona 19.9.2018.  Kajaanin ammattikorkeakoulun neljään monimuotokoulutukseen haki yhteensä 266 ensisijaista hakijaa ja kaikkiaan hakijoita oli yli 500. 

Suosituimmat koulutukset tänä vuonna olivat konetekniikan insinöörin sekä liikunnanohjaajan monimuotokoulutukset. Eniten hakijoita keräsi liikunnanohjaajakoulutus. Kaikkiaan koulutukseen hakijoita oli yli 180 ja ensisijaisia hakijoita koulutus keräsi yli nelinkertaisen määrän aloituspaikkoihin nähden. Liikunnanohjaajakoulutus on ollut aina suosituimpia hakukohteita, mutta monimuotokoulutus kasvatti vielä suosiotaan edelliseen vuoteen verrattuna. Myös konetekniikan insinöörikoulutus keräsi ensisijaisia hakijoita yli nelinkertaisen määrän aloituspaikkoihin nähden. Kaikkiaan koulutukseen haki 118 hakijaa. Kajaanin ammattikorkeakoulu tekee yhteistyötä Raahen koulutuskuntayhtymän ja Koulutuskeskus Brahen kanssa ja tätä kautta tarjoaa jo toisen kerran tekniikan insinöörikoulutuksia myös Raahen alueella.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa amk-tutkintoon johtavissa monimuotokoulutuksissa oli syksyn haussa tarjolla yhteensä 100 aloituspaikkaa insinöörikoulutuksessa, liiketalouden tradenomikoulutuksessa sekä sairaanhoitaja- ja liikunnanohjaajakoulutuksessa.

Kaikkien valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 29.11. Opiskelijaksi hyväksyttyjen tulee ottaa opiskelupaikka vastaan 11.12. klo 15 mennessä. Opinnot alkavat tammikuussa 2019.


Lisätietoja: 
KAMK Hakijapalvelut 
Puh. 044 7101 648 
hakijapalvelut(at)kamk.fi

Kehitysjohtaja (koulutus)
Heikkinen Eija
Puh. 044 7101 202
eija.heikkinen(at)kamk.fi