Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / AMMATTIKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU ALKAA

Uutisarkisto

AMMATTIKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU ALKAA

1.3.2013 12.00


Ammattikorkeakoulujen yhteishaku syksyllä 2013 alkavaan tutkintoon johtavaan suomenkieliseen koulutukseen alkaa maanantaina 4.3.2013. Yhteishaku päättyy ja nettihaku sulkeutuu 3.4. klo 16.15. Yhteishaku ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen ja aikuiskoulutukseen on samaan aikaan.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa tutkintoon johtavassa suomenkielisessä koulutuksessa on tarjolla kevään nuorten yhteishaussa yhteensä 300 aloituspaikkaa tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja liikunnanohjaajakoulutuksessa. Aikuiskoulutuksessa aloituspaikkoja on 45 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa 30.

Aikuiskoulutuskoulutusta on tarjolla tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa. Monimuotokoulutuksena järjestettävä tradenomikoulutus on tarjolla Kajaanissa ja restonomikoulutus järjestetään Kuusamossa. Insinöörikoulutuksessa alkaa koulutus aikaisemmin insinööritutkinnon suorittaneille. Koulutuksessa aikaisempi insinööritutkinto päivitetään insinööri (AMK) -tutkinnoksi.

Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista yhteishaussa on tarjolla insinööri (ylempi AMK) ja tradenomi (ylempi AMK) -tutkintoon johtavat koulutukset.

Ammattikorkeakouluihin haetaan yhdellä hakulomakkeella, jossa voi esittää enintään neljä hakutoivetta kussakin haussa. Hakeminen tapahtuu Internetissä osoitteessa: www.amkhaku.fi. Opiskelijavalinnassa noudatetaan ammattikorkeakoulujen päättämiä valintaperusteita ja kaikkiin koulutusohjelmiin järjestetään valintakoe kesäkuun alussa.

Lue lisää Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja hakemisesta
www.pidäpääsi.fi ja www.kamk.fi


Lisätietoja:

Hakutoimisto
puh. 044 7101 648 tai 044 7101 229
hakutoimisto(at)kamk.fi
www.kamk.fi