Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Poimi avoimesta AMK:sta ilmastoymmärrystä palettiisi!

Uutisarkisto

Poimi avoimesta AMK:sta ilmastoymmärrystä palettiisi!

25.2.2021 15.47

Tietoa ja osaamista ilmastonmuutoksesta tarvitaan kaikilla yhteiskunnan aloilla. Ilmastonmuutokseen liittyvien käsitteiden hahmottaminen sekä sen perusasioiden sisäistäminen auttaa ymmärtämään aiheesta käytävää keskustelua ja antaa valmiuksia osallistua tämän globaalin haasteen ratkaisemiseen. 

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tuotettu verkossa suoritettava yhden opintopisteen laajuinen Ilmastonmuutoksen perusteet -opintojakso. Opiskelu tapahtuu verkkoportaalin kautta, missä opintoja voi suorittaa itselleen sopivana aikana ja omaan tahtiin.  

Opintojakso auttaa ymmärtämään ilmastonmuutokseen liittyvän kokonaisuuden. Verkko-opinnoissa perehdytään ilmastonmuutokseen ilmiönä, kasvihuonekaasuihin ja niiden pitoisuuksiin, maapallon keskilämpötilan nousuun ja sen vaikutuksiin, päästövähennystarpeeseen ja -tavoitteisiin sekä lyhyesti myös ratkaisuihin ja toimiin, joilla ilmastonmuutosta voi hillitä.  

Katso esittelyvideo

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 

Opiskelija saa ilmoittautumisen jälkeen linkin, jonka kautta verkko-opintoja pääsee suorittamaan. Tämä opintojakso maksaa Avoimen AMK:n kautta opiskelevalle 15 euroa. Koronakriisin vuoksi KAMK tarjoaa lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella Avoimen AMK:n opintoja ilmaiseksi tänä vuonna. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää todistus lomautuksesta tai työttömyydestä. 

Opintojakso soveltuu myös yritysten ilmasto-osaamisen ja vastuullisuusasioiden kehittämiseen. Henkilöstökoulutusten järjestämisestä voit sopia koulutussuunnittelija Hannu Tikkasen kanssa: hannu.tikkanen(at)kamk.fi, 044 710 1631.