Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Microsoft Northern Game Summit 2012 -tapahtuman yhteistyökumppaniksi

Uutisarkisto

Microsoft Northern Game Summit 2012 -tapahtuman yhteistyökumppaniksi

13.9.2012 11:03

Kajaanissa 27.–28.9.2012 järjestettävä Northern Game Summit 2012 -tapahtuma sai merkittävän vahvistuksen, kun Microsoft liittyi mukaan yhteistyökumppaniksi. Yhteistyö Microsoftin kanssa sisältää mm. NGS 2012 -tapahtuman ensimmäisenä päivänä järjestettävän luennon Kajaanin ammattikorkeakoulun pelialan opiskelijoille ja opettajille uudesta Windows8-alustasta ja sen mahdollisuuksista pelien kehittäjille. Luennon saapuu pitämään alansa huippunimet Microsoftin Redmontin päämajasta. Lisäksi perjantaina järjestettävän pelikonferenssin ohjelmassa on useita asiantuntijaluentoja Microsoftilta, joissa aiheena mm. minkälaisen julkaisukanavan Windows8-alusta tulee tarjoamaan uusien Windows-pelien kehittäjille.

Maksuttoman NGS 2012 -tapahtuman torstaina alkavaan verkostoitumis- ja rekrytointitapahtumaan ja perjantaina järjestettävään pelikonferenssiin ovat tervetulleita tulevat ja nykyiset pelialan toimijat. Tapahtuma tarjoaa laajan kattauksen esityksiä pelialan merkittävien vaikuttajien toimesta. Microsoftin lisäksi useat peliyritykset esittelevät toimintaansa torstaina. Perjantaina lavalle nousevat esiintyjät mm. Roviolta, Remedyltä, Woogalta sekä Yagerilta.

NGS 2012 -tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Microsoft, Wooga, Secret Exit, Star-Arcade, Red Lynx, Rust0, MeVEA, Housemarque, Kyy Games, Kymenlaakson ammattikorkeakoulun GameLab sekä Kainuun edun projektit Invest Kainuu ja EDC Park. Muita tapahtuman tukijoita ovat Yager, Innova, Studio onMars, NMP Games Oy, Kajaani Game Studios, Yritys-Suomi Kainuu sekä Kainuun ELY-keskus ja Euroopan unionin sosiaali- ja aluekehitysrahastot.

Tapahtuman järjestää Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteistyössä CEMIS kehittämisohjelman kanssa.

 

Lisätietoa:

 

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Jonna Kalermo, projektitutkija

044 7101 049

jonna.kalermo(at)kajak.fi

 

Tapahtuman viralliset kotisivut:

http://www.kajak3d.com/fi/ngs