Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Nopsaa osaamista työpaikoille – koulutukset ovat käynnistyneet

Uutisarkisto

Nopsaa osaamista työpaikoille – koulutukset ovat käynnistyneet

28.1.2021 8.40

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) ja koulutuskeskus Brahe tuottavat Nopsaa osaamista -hankkeessa useita verkkokoulutuksia, joista osallistuja voi valita itseään kiinnostavat ja jotka ovat suoritettavissa itselle sopivaan aikaan. 

Hankkeen verkko-opintojen koulutustarjonnan ensimmäiset koulutukset on julkaistu. Tarjolla on koulutusta etäjohtamisesta sekä työhyvinvoinnista. Koulutustarjonta tulee täydentymään alkuvuoden 2021 aikana. Koulutukset on tarkoitettu sekä yritysten ja organisaatioiden johtohenkilöille että henkilöstölle, mutta ne ovat maksutta myös muiden kiinnostuneiden suoritettavissa. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan koulutuksiin.

Verkossa suoritettavien opintojaksojen lisäksi hanke toteuttaa alueen yrityksille ja organisaatioille heidän tarpeistaan nousevia aikataulutettuja koulutuksia. Syksyllä 2020 toteutettiin Palvelumuotoilun koulutus. Maalis-huhtikuussa 2021 järjestetään Lean-menetelmään perehdyttävä ja sen käyttöön harjaannuttava koulutus. Ilmoittautuminen Lean-koulutukseen on parhaillaan meneillään ja se päättyy 17.2.2021. Molemmissa koulutuksissa hyödynnetään etäyhteyksiä, joten koulutuksiin osallistuminen on mahdollista omalta tietokoneelta käsin. Lisätietoja Lean -koulutuksesta.

Nopsaa osaamista (NOPSA) -hanke tarjoaa koulutuksia, joiden toteutuksessa on huomioitu työelämän toiveet koulutusten toteuttamistavoista. Koulutusten alustana toimii Kajaanin Ammattikorkeakoulun tuottama, uudenlainen oppimisympäristö, joka mahdollistaa opintojakson suorittamisen täysin itsenäisesti opintojaksolle ilmoittautumisesta todistuksen saamiseen. Yhden opintojakson suorittaminen vie osallistujalta aikaa 2–4 tuntia. 

Koulutustarjonnasta tiedotetaan hankkeen toiminta-alueilla alueen yritysverkostojen, työvoima- ja elinkeinoelämän palveluntuottajien sekä julkisten organisaatioiden edustajia. Tietoa hankkeesta löytyy myös hankkeen kumppanuusorganisaatioiden sosiaalisen median kanavissa sekä oppilaitosten sivuilta www.kamk.fi,  www.brahe.fi 

Nopsaa osaamista -hanke on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama, Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Hankkeen toteutusaika on 1.6.2020-31.5.2021

Lisätietoja:
projektipäällikkö Anu Piirainen
0441 7101 395
anu.piirainen@kamk.fi